Quote:
Originally posted by igloo
Ποτε δηλαδη καταλαβαινει καποιος οτι τελειωσε μια σχεση;
Καποιοι μου ειπαν οτι θα ενιωθα απωση αν ηταν ετσι...αλλα θα μπορουσα να νιωσω ποτε απωση για καποιον που εχω αγαπησει τοσο πολυ;;;
Κι απο την αλλη, αν οντως η σχεση μας εχει περασει σε αλλο επιπεδο τωρα, πως πρεπει να το χειριστω; Κι αυτο τι σημαινει; Οτι η σχεση θα κρατησει για παντα οταν υπαρχει επικοινωνια;;;
Ειναι και θεμα timing...εκεινος ειναι σχεδον 30 με δουλεια και μισθο εξασφαλισμενα και με αλλο τροπο σκεψης για το μελλον, εγω εχω και τις ανασφαλειες μου για το τι ειμαι και που παω...θελω να εξελιχθω...δε νιωθω κατασταλαγμενη...θα μπορεσω να εξελιχθω μαζι του;;;
Όσο για αυτά τα ερωτήματά σου...πότε καταλαβαίνει κανείς οτι μια σχέση τέλειωσε? Απο καθαρά προσωπική μου εμπειρία και φιλοσοφία θα σου πω οτι θεωρώ οτι μια σχέση τελειώνει όταν δεν με εξελίσει πια, ούτε εμένα ούτε τον άλλο άνθρωπο. Βέβαια εδώ το μεγάλο ερώτημα είναι τι εννοώ με τη λέξη \"εξέλιξη\" και τι εννοεί και ο άλλος, γιατί για τον κάθε άνθρωπο η λέξη αυτή σημαίνει κάτι αλλιώτικο, κατά τη γνώμη μου. Επίσης, μου έχει συμβεί να νομίζω οτι μια σχέση τελείωσε, με την παραπάνω έννοια, και να με ξαφνιάσει αναγεννώμενη απο τις στάχτες της και διδάσκοντάς με ξαφνικά ένα καρό πράγματα.