Γιατί απλώς αναρωτιέσαι αντί να πράττεις.
Printable View
Γιατί απλώς αναρωτιέσαι αντί να πράττεις.
Ειπα οτι ειναι απλο δεν ειπα οτι ειναι ευκολο
αυτη την ερωτηση ΤΩΡΑ τη θετεις! τοσα χρονια αναρωτιοσουν? οχι!
αρα? δεν ηθελες, δεν σε ενοιαζε, ειχες αλλες προτεραιοτητες/αναγκες/ζητουμενα/θελω κλπ
αρα κοιτα το παρον και κανε ό,τιμπορεις!!!
δελφινι αφου περσυ ησουν 80 κιλα, πως πηγες 90?? και με γυμναστηριο??????
Πως... Τοσα χρονια τα ιδια γραφει και τους ιδιους προβληματισμους. Απλα το γραψιμο και η κλαψα ειναι για ολους μας πιο ευκολο απο το πρατειν
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν παραπονιέμαι άδικα η ζωή μου είναι χάλια. Είμαι 86 κιλά με γυμναστήριο ναι. Κλάψω σνιφ
Ρε δελφίνι όλα τα υλικά αγαθά τα έχεις τώρα να βρεις γκόμενο πραγματικά θέλεις εγώ ασ πούμε δε θέλω όλο το πακέτο γτ δεν έχω λεφτά κ όρεξη για βόλτες προτιμώ τη συζήτηση με τα κορίτσια γτ πραγματικά πιστεύω στις γυναίκες όταν ήμουν μικρός είχα καταπληκτικές φίλες κ φίλους
Η ψυχιατρός μου λέει ότι τα κιλά δεν είναι εμπόδιο για να βρω σύντροφο. Βέβαια εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια να αδυνατήσω.
Φυσικά δεν είναι εμπόδιο σε αυτή την ηλικία που είμαστε κι εσύ κι εγώ όλοι κοιτάνε χαρακτήρα λίγο ευχάριστη να είσαι κ με καλή διάθεση γίνεται το κονέ
αυτη η ερωτηση ειναι η πιο ασκοπη κι λαθος οπου μπορει να καμεις στον εαυτο σου δελφινι.
μην κοιτας πισω, αν κιταμε πισω ,,,,αστα να πανε,,,,, Εχεις αυτο που εχεις τωρα, σημερα!! το τι ειχες πριν κι το τι μπορουσες να ειχες ειναι τα εξολοκλιρου καταθληπτικα ερωτηματα!!! προσσπαθησε να μην σκεφτεις αυτα τα ερωτηματα!! στο λεω για να το διαβαζω κι εγω ετσι!!!! ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα επειδη πιστευω στην δυναμη της ψυχης , κι επειδη εγω δεν την εχω χαιρομαι σαν την βλεπω σε αλλους! σε εσενα π.χ.
Δεν κατάλαβα @giorgos panou βλέπεις δύναμη ψυχής σε μένα?
υπαρχει αντρας που να κοιταει χαρακτηρα?????
υπαρχει γυναικα που να κοιταξει ασχημομουρη απωθητικο???
παιδια σε οποια ηλικια και να ειμαστε η εμφανιση ειναι καταλυτικη! ΓΙΑ ΑΡΧΗ!
Μετα ναι για να κρατησει η οποια σχεση εξαρταται απο το χαρακτηρα και την επικοινωνια.
Αλλα οταν θελω να γνωρισω κοσμο, αρα και συντροφο, πρωτα πρωτα ειναι η εμφανιση!
Εγω πχ οταν ημουν 75 κιλα δεν ειχα πολλες προσεγγισεις, λιγες, μετρημενες, μην πω ελαχιστες. Και απο ατομα συγκεκριμενης κατηγοριας...
Οταν εφτασα τα 54 με γυμναστικη, το τοπιο αλλαξε καθοριστικα. Δεχομουν τοσα κοιταγματα και προσεγγισεις σε βαθμο ενοχλητικο...
Τωρα που ειμαι 64, εχει μειωθει η φαση αυτη....
Μακάρι να φτάσω και εγώ τα 50 κιλά που θέλω αλλά δεν τον βλέπω εφικτό. Φτάνω μέχρι τα 73 και τα ξαναβάζω άσε που κολλάω εκεί κιόλας και δεν κατεβαίνω άλλο.
Τι να σου πω Μάρα μπορεί να έχεις δίκαιο εσύ και η μαμά μου. Η γιατρός μου λέει ότι δεν είναι ενοχλητικά τα κιλά μου όμως....δεν θα τρελαθούμε κιόλας αν δεν μπορέσω να αδυνατήσω. Κάνω συνεχώς προσπάθειες και όλο βάζω- βγάζω αυτό γίνεται.
Θέλω πολύ να αδυνατήσω, μάρτυς μου ο Θεός. Θέλω να γίνω 50 κιλά, αλλά μου είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο και δεν είναι μόνο για μένα τόσο δύσκολο αλλά και για πολύ κόσμο για αυτό και παραμένει και χοντρός όλος αυτός ο κόσμος.
Εγώ από τότε που έβαλα κιλά άλλαξε η ζωή μου προς το χειρότερο. Τα κιλά για μένα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ζωή μου. Ήμουνα μια καλονή και έγινα μια μέτρια λόγο κιλών. Από όλους πιο πολύ θέλω εγώ να χάσω και πρέπει να χάσω κιλά....
Δελφίνι αρκετός από όλον αυτόν τον κόσμο που παραμένει χοντρός είναι γιατί σκέφτονται με την ίδια ηττοπάθεια με εσένα.
Θα συμφωνήσω με την γιατρό σου. Τα κιλά από μόνα της δεν αποτελούν πρόβλημα στο να βρεις σύντροφο. Καθώς επίσης και με την διαπίστωση της Μάρας.
Απλά σου μειώνουν τις επιλογές. Αν εσύ δεν θες να αδυνατίσεις και παράλληλα θες να βρεις τον σούπερ ντούπερ άντρα για να τον γυροφέρνεις ως "τρόπαιο" στην κοινότητα των παλαιοημερολογιτών και να τους μπεις στο "μάτι" ότι εσύ είσαι η καλύτερη όλων, τότε καλή τύχη..
Αν θες να μείνεις όπως είσαι και παράλληλα να συμβιβαστείς με κάποιον με το ίδιο μειωμένες επιλογές, θα βρεις.
Εν μέρει αυμφωνώ μαζί σου. Απλά στο ασχημομουρη απωθητικός θα πρέπει να ορίσουμε αν αυτός θα είναι εργένης ή μπακούρι όπερ σημαίνει αν έχει κοινωνικό στάτους, πόσο "ομορφο" πορτοφόλι έχει κτλ.
Διαπιστώνεις και η ίδια πως σκέφτονται οι περισσότεροι άντρες. Για τους περισσότερους νομίζω η φάση αρχικά τουλάχιστον είναι σαν την αποτυχημένη διαφήμιση των goody`s με το "εμπαινες"..