αυτο ρωταω κι εγω, ακριβως!
τοσο φοβικη που εισαι, πως δεν πας τοσο καιρο στον οδοντιατρο?
Printable View
ε, το αμέλησα... όμως τώρα φοβάμαι. και είναι δυνατόν να είχα τον πονόλαιμο και τον πονοκέφαλο αυτές τις μέρες και να μη σημαίνουν κάτι?
Πωπω δεν είμαι καλά... έχω φρικάρει τελείως... βοήθεια δεν αντέχω !!!
Οταν λες οτι ματωνουν τα ουλα σου, εννοεις στο ασχετο ή τη στιγμη που τα βουρτσιζεις?
όταν τα βουρτσίζω
Καταλαβα. Καπνιζεις?
Ενας καθαρισμος στον οδοντιατρο και απο κει και περα καθημερινο καθαρισμα και ενιοτε πλυσεις με αντιβακτηριδιακο θα σε βοηθησουν λογικα.
Για την ΙΔΨ, τη νοσοφοβια κλπ ξερεις, αφορουν ψυχιατρους και ψυχολογους. Αν δε θες να το δουλεψεις γενικως το θεμα σου, απλα να σου φυγει η προσφατη ιδεα για την οδοντοβουρτσα μονο, πηγαινε σε κεντρο εξετασης για ΣΜΝ. Μην τους πεις ομως οτι πηγες επειδη εχεις πονοκεφαλο, θα σε περασουν για κατα φαντασιαν ασθενη....
πρέπει να περάσουν 3 μήνες για να πάω. ως τότε πως θα το αντέξω???
παιδιά έχω αλλάξει 3 ψυχολόγους. δε νομίζω πως με βοήθησαν. έχω εναν ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή. προσπαθώ χρόνια τώρα να καταλάβω από που πηγάζει αυτός ο φόβος και κανείς δε με έχει κάνει να το βρω
δεν ήμουν έτσι παλιά... κάποια στιγμή μετά τη γέννα του παιδιού μου βγήκαν τέτοιες φοβίες... ναι, συχνά πιάνομαι από διάφορες τέτοιες αφορμές και τρώω φρίκες.. π.χ. πάω να φτιάξω τα νύχια μου και σκέφτομαι αν ήταν αποστειρωμένα τα εργαλεία.. αν κόλλησα κάτι... όπως τώρα με την οδοντόβουρτσα της φίλης μου
sorry alla ayto me ta ergaleia tvn nyxiwn, den einai yperbolh.
einai epikindyno kai prepei na elegxeis an exoyn klibano h ta pane apo ton enan ston allon, ENNOEITAI. (xaxaxaaxx, mhpws na paw na koitaxtw?)
sorryκαι για τα γκικλις αλλα τωρα βαριεμαι να τα αλλαζω. καλημερα.