Originally Posted by
giorgos panou
Αποψη μου ειναι ο άντρας σου να κοψει αμεσα την καναβη!! Ειναι καποιοι ανθρωποι -πολυ μικρο ποσωστο του γενικου πλυθισμου,οπως συμβινει και με αλλα ειδη ,μερικοι μπορει να παιθανουν απο ρεβιθια! οπου τους δημιουργει ψυχοπαθιες κι παρανιες!! Ειναι απο τους ατυχους ,κριμας αλλα πρεπει να κανετε τα παντα να αποφυγει να κανει χρηση χασις.
Υπαρχει περιπτωσγ και με την διακοπη της καναβης να εχει συμπτωματα τετοια, εχω ξαδερφο οπου δυστυχως ειχε επιτεθει στο παπου του, μαλιστα ειχε σπασει το σπιτι του .Υστερα τον πηγανε στο Δαφνι, βγηκε κι θυμαμαι οτι παιρνει εδω κι καιρο, χρονια σερικουελ.
Οι παρεσθησεις , απλου τυπου δεν νομιζω ν ειναι κακο, αλλα οι φωνες, το συνδρομο παρακολουθησεις η συνομοσιες εναντιον του ειναι πολυ επικυνδινα διοτις αυτα με τον καιρο γυρνανε προς τους δικους του ανθρωπους, θυμαμαι οτι ο ξαδελφος μου καποια εποχη νομιζε οτι η γιαγια του ειχε σχεδιο να τον απαγαγη και για αυτο πηγε να βαλει φωτια στο αμαξι της! το εκανε με συμπεριφορα φοβισμενου, δλδη απο αμυνα προς την ζωη του, αυτο νομιζε δλδη.
Δυστυχως εχουμε δει πολλα τετοια εγκληματα στην τηλεωραση, συμβαινουν λογο του οτι οι ελληνικες οικογενειες εχουν ταμπου με τα ψυχοφαρμακα κι τους ψυχιατρους! ομως αληθεια απο το να υπαρχει η περιπτοση μια στης 100 να γινει το κακο σε ολοκληρη οικογενεια τι ειναι σωστοτερο?
Υπαρχουν φαρμακα οπου μπορουν να ''κοιμησουν'' αυτες τις φοβιες ,οπου να μπορει να ζει κοινωνικα, ομως θα πρεπει να τα περνει ανελυπος, μαλον να του τα δινετε ανελυπος!! με προσοχη διοτις κι ο ξαδελφος μου καπωτες εκανε τι τα επερε κι δεν τα επερνε διοτις νομιζε οτι ηταν πλανο να τον σκωτοσουν κι τα πραγματα εγιναν ασχημα!
Οσο για τν εικονα του Χριστου φιλε μου Παυλο οπου λες πως σου μηλησε μην το λες παραισθησεις με συγουρια, το εχω παθει κι εγω κι δεν ηταν παραισθηση, ειναι αληθεια!!! και το ενιωσα!!! κι εγω το εχω δει με τα ματιαμου σε καποια εκκλησια