Kαλημερα Τεό φίλε μου..έχουμε το ίδιο πρόβλημα.εχω κάποιες περιόδους έχω στήσεις κάποιες όχι..ας πάμε σε εσένα και ας τρέξουμε λίγα χρόνια πίσω στη πρώτη σου φορά...
Τη πρώτη μας φορά όλοι οι άνδρες ανγχωνομαστε και αυτό το άγχος λέγετε αγχως επιδόσεις.αναιξερετος αν η πρώτη μας φορά θα είναι με τη κοπέλα μας η σε οίκο ανοχής εμένα ήταν σε οίκο ανοχής...
Λοιπόν.καπιοι άνδρες ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν τη πρώτη τους φορά δεν τους νοιαζει καθόλου δηλαδή δεν βάζουν καθόλου ιδέες με το μυαλό τους κάποιοι ομως όσο κι αν δεν θέλουμε μας έρχονται στο μυαλό μας οι εξής σκεψης.πως το έπαθα αυτό??είναι δυνατόν αφού στο σπιτη είχα τρομερές στήσεις εδώ γιατί όχι??( Όπως εγώ π.χ). Μήπως το ξανά πάθω??
Αυτές οι σκέψεις μπενουν στο υποσεινυδητο...και ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος για εμάς τους άνδρες και δεν το καταλαβενουμε και μπορεί να κρατήσει και χρόνια...επισεις ένας άνδρας με στυτική δεισλειτουργια δεν σημενη ότι δεν μπορεί ποτέ να έχει στύση κάποιες φορές θα έχεις αλλά κάποιες φορές χωρίς να το ελέγχεις.
Πάμε στο παρόν.δυστηχως οι στυτική δεισλειτουργια που οφείλετε σε ψυχογενείς αιτια δεν λύνετε εύκολα.
Πώς λύνεται δεν ξέρω ένας γιατρός είχε πει όπως το πρόβλημα ξαφνικά και χωρίς λόγο έτσι ξαφνικά θα φύγει.ποτε???κάνεις δεν ξέρει..
Τώρα τι μπορείς να κάνεις εσύ για αυτό...
Θα πας σε ένα καλό ανδρολογο όπως πρέπει να κάνω και εγώ..και θα του πεις το πρόβλημα σου..και θα σου δώσει χάπια τα οποία βοηθάνε τη στύση και εγώ δεν ήθελα τέτοια φάρμακα και ποτέ δεν τα χρειάζονται άλλα δυστυχώς βλέπω ότι μάλλον θα τα πάρω..με τα φαρμακεία μας θα είμαστε πιο ταύροι από ποτέ..αυτό θα μας ανεβάσει και τη διαθεση-αυτοπεποιηθηση..και ίσως κάνει και το θαυματουργό και γίνουμε και εντελώς καλα