οι αντρες ειναι αποδεκτες πολυ περισσοτερης βιας απο τις γυναικες και τα παιδια σε ολες τις υπαρχουσες κοινωνιες αρα δεν ειναι τοσο αδυναμοι για να μην τους λογαριαζεις
Printable View
Κυκνε οσο εσυ παιζεισ με κουκλεσ ο αντρασ παει σε πολεμο κατα την παιδικη ηλικια
Επειδή παίζει με στρατιωτάκια; Μην υπερβάλλεις Elis... Επίσης κι εγώ με τον αδελφό μου παίζαμε μαζί με στρατιωτάκια του κι ας ήμουν κορίτσι... Δεν είναι απόλυτο...
Αλλά αυτό τι σχέση έχει με την πραγματική βία; Κι απάντηση στο τι ακριβώς εννοούσε ο Νίκος για να το συζητήσουμε ακόμα δεν πήρα...
Δε μου λεσ ρε κυκνε ο αδερφοσ σου μπορει να καρφωσει ενα καρφι στον τοιχο να κρεμασει ενα καδρο
να ενα που δειχνει οτι...
https://www.theguardian.com/society/...estic-violence βια κατα των ανδρων
Η κυκνοσ μεγαλωσε με γαλλικα κ πιανο ουτε καταλαβε τι τησ εκαναν οι γονεισ τησ
Το διάβασα και διαφωνώ με το να μην παίρνουν στα σοβαρά οι αρχές τις καταγγελίες των ανδρών... Όμως λύσε μου μια απορία: αφού σωματικά είστε δυνατότεροι και μπορείτε ν' αμυνθείτε γιατί δεν το κάνετε; Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην θέλει ο άντρας να χτυπήσει γυναίκα ούτε σ' αυτή την περίπτωση και δεν το λέω επικριτικά/ειρωνικά...
Το ότι μεγάλωσα κάπως έτσι είναι αλήθεια αλλά τα ξέρω τα λάθη των γονιών μου, για παράδειγμα η μητέρα μου με την υπερπροστασία της και κάποια κολλήματα που είχε μ' έκανε να μην μπορώ να βασιστώ στον εαυτό μου και μόνο κι ο πατέρας μου με τις εκρήξεις θυμού φοβισμένη...
Αν μεγαλωνεσ φυσιολογικα θα εκανεσ εναν αντρα οτι ηθελεσ κ θα ησυχαζαμε κι εμεισ
Καλημέρα...
Ναι, θα ήθελα γιατί το ήθελα από παλιά αλλά δεν μ' ευνόησαν οι συνθήκες... Δεν κράτησε η σχέση με τον άντρα που θεωρούσα και θεωρώ ότι είναι καλός άνθρωπος κι ότι κάνει για οικογένεια (όχι ότι είχα και πολλές σχέσεις)... Αλλά απ' ότι φαίνεται δεν θα γίνει γιατί δεν μπορώ να προσφέρω στο παιδί μια σωστή οικογένεια και δεν θα ήθελα να κάνω έναν άνθρωπο δυστυχισμένο... Άσε που δεν είναι καθόλου εύκολο να το μεγαλώνεις μόνη...