Πάρε ένα κομπολογακι.
Printable View
Πάρε ένα κομπολογακι.
Όταν τους πάρουν την πιπίλα κλαίνε τα μωρά.
Μωρό είσαι;
Ριχτο στην γυμναστική.
Ανέβα ένα βουνό.
Χειμερινή κολύμβηση.
Το κομπολόι πως δεν το σκέφτηκα???το ξέχασα τέλειος..ίσως βοηθούσε..ρε παιδιά πάντως παίζει τεράστιο ρόλο και το σπίτι
Δηλαδή εάν έχεις καπνιστές μέσα στο σπίτι..εγώ δυστυχώς έχω.εγω δεν πήρα πακέτο σήμερα αλλά πήρε η γυναίκα μου.ενταξει δεν καπνίζει μπροστά μου αλλά όσο νάνε τυχενη και το βλέπω το πακέτο.οταν βλέπω το πακέτο αισθανομε λες και βλέπω την Αντζελίνα Τζολί γυμνη μπροστά μου..Αντέ να αντέξεις...
Συγκεντρωσου στο στοχο σου, ονειρεψου τα αποτελεσματα, βημα βημα να φτανεις προς το σεξ 3 φορες τη μερα λολ Συν το χρημα στην τσεπη. Και ισως και ενα παιδακι, δεν ξερεις.
Ε στο φιναλε αμα παρομοιαζεις το πακετο των τσιγαρων με τη γυμνη τζολι, βαλε να δεις τσοντες να ξεχαστεις. Βγες εξω πηγαινε καμμια βολτα. Κι αυτη η γυναικα θα εχει σκασει εκει μεσα, παρε το αμαξι και πηγαινε την καπου που να μην το συνδιαζεις με τσιγαρο.
εχεις ταυτισει το πακετο με τη γυναικα σου αλλα δε καταλαβα γιατι για βοηθα λιγο...
Όχι ακριβώς! Μάλλον δε έγινα κατανοητός. Ο σκοπός είναι πράγματι να αλλάξει η οπτική μας και τα συναισθήματά μας για το τσιγάρο, όχι όμως καταπιέζοντας και εξαπατώντας τον εαυτό μας. Εξάλλου η όλη υπόθεση του καπνίσματος είναι μία αυτο-εξαπάτηση. Αυτό που λέω είναι ότι κανείς καπνιστής δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο καπνίζει. Εάν τον μάθει θα του είναι πλέον αδύνατο να συνεχίσει να καπνίζει.
Οχι, νευρα ειχα πολλα αλλα ημουν σε περιοδο αθλησης και πολυ καλης φυσικης καταστασης. Οι ζαλαδες μπορει να ειναι απο το αγχος και την πιεση μηπως δεν τα κταφερεις και λυγισεις.
Ισως εχει δικιο ο aeolus, με τον τροπο που το κανεις πιεζεσαι ασφυκτικα τελικα, αντι να εστιαζεις σε ενα ομορφο κινητρο.
Εμενα η σοκολατα με βοηθαει οταν προδπαθω να το κοψω
Αν εχεις καποιο δωματιο οπου απαγορευεται δια ροπαλου το καπνισμα, θα σε βοηθησει να περνας καποιες ωρες εκει οταν εισαι στο σπιτι. Εγω πχ το απαγορευα στην κρεβατοκαμαρα μου και τις 3 πρωτες μερες το ελαχιστο διαστημα που ημουν στο σπιτι, καθομουν κυριως εκει.