Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by Kostasd
Quote:
Originally posted by Empneustns
και παει και για την τριτη,τοτε γιατι την νοιαζει τοσο πολυ τι κανει αυτος,μετα απο 2 μηνες που να φτασει μαλιστα σε σημειο να καταστρεψει κατι ιδανικο συμφωνα με αυτα που μας λες;
Αυτο ειναι το γαμωτο της υπόθεσης την εχω δει στα καλυτερα της και ηταν τέλεια. Αυτο που συνεχως λεει ειναι ότι αυτη φταίει αφου κανει κατι λάθος και οτι δεν εμπιστεύεται κανέναν περα απο τους γονεις της. Εμένα όμως δεν μου λεει σταματα με ενοχλεις
Πρέπει αυτή να στο πεί? Κώστα , μπορείς να θέσεις εσυ τα όρια σου, κι οχι να στα θέτει κάποιος άλλος.
Την εχεις δει στα καλύτερά της κι είναι τέλεια...
Κώστα μου, η ίδια έχει δει τον εαυτό της? Αν το έχει κάνει και παρόλαυτά προτιμά ή αδυνατεί κι έτσι πέφτει στις παγίδες του πρώην άντρα της τότε....
Τότε πως θα μπορέσουν αυτά τα καλύτερα να στεριώσουν?
Όσο καλά, όμορφα και δυνατά κι αν είναι αυ΄τα που ζήσατε, οι καλές στιγμές, όσο κι αν το επιθυμείς να συνεχιστούν, άυτό δεν γίνεται μόνο με την δική σου επιθυμία. Χρειαζεται και η δική της. Ανοιξε τα μάτια και δες τι συμβαίνει.
Δεν σε αποτρέπω απο το να περιμένεις, σου λέω απλα να έχεις το νου σου για το που, πότε και πως θα θέσεις τα όρια σου.