Ε Κάνε της ένα μωρό στις διακοπες [emoji23][emoji23] συνδυασμός... Όλοι μπορούν αν θέλουν πραγματικά..
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Ε Κάνε της ένα μωρό στις διακοπες [emoji23][emoji23] συνδυασμός... Όλοι μπορούν αν θέλουν πραγματικά..
Χαχαχαχ όλα θα γίνουν! [emoji16][emoji16] μακάρι να γίνουν όπως τα θέλετε!
Πάλι καλά που εμείς τα κουνέλια δεν καπνίζουμε. [emoji23][emoji23] μπελάς!
Μα μυριζειιιι... βρωμαειιιι.. Είναι χαλιααα.. κιτρινιζουν τα δόντια.. μυρίζει το στόμα.. τα ρούχα.. το σπίτι.. απαπαααα... κουνέλι και πάλι κουνέλι [emoji23]
Σωστό και αυτό! Εμείς και να θέλουμε να κόψουμε κάτι δεν έχουμε [emoji23][emoji23] Ούτε καφέ δεν πίνουμε.. Μήπως να κόψω το γάλα? Για συμπαράσταση! [emoji16]
Όντως δεν μ'αρέσει η μυρωδιά του καφέ... Μόνο Ελληνικό έχω πιει και αυτό σε περιπτώσεις να ζήσουμε να τους θυμομαστε [emoji23][emoji23] παίρνω βιταμινουλες μη φοβάσαι ειμαι τούρμπο! Ολόκληρο κάπνισμα θα κόψετε πως να μείνω απραγη [emoji23]
Χαχαχαχαχαχα μην λες τέτοια Γιατί δεν σε βλέπω να αντέχεις για πολύ [emoji23][emoji23] κρίμα η αποφαση
αχαχχααχ
οχι το τελειωσα..και ηταν πραγματικα το τελευταιο...
το εχω αποφασισει εδω και μια εβδομαδα..και περιμενα να γινω πρωτα ψυχολογικα ετοιμος για να το κοψω...
αυριο θα παω 2 ωρες γυμναστηριο και για μπαλα εχω κανονισει..οσο αντεξω....και βεβαια δεν π[ροκειται να παω για ποτο αυτο το σουκου...θα παω κανα σινεμα ...ετσι πιστευω οτι αυριο η μερα θα περασει ευκολα