Αδερφε πηγαινε σε γιατρο
Printable View
Αδερφε πηγαινε σε γιατρο
Να τον ακους τον elis
Με την εκδίκηση δεν νομίζεις πως γίνεσαι ίδιος με αυτούς που κατηγορείς;
Είναι πολύ γενική η συζήτηση Ορέστη μου, δεν ξέρουμε τι σου συμβαίνει και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Ακόμη και να ξέραμε, είναι πράγματα που σε βασανίζουν πολύ και πρέπει σιγά σιγά να τα βγάζεις από μέσα σου και να τα αντιμετωπίζεις...
Βγαλτα ανθρωπε μου απο μεσα σου. Εκτονωσου να βγει το δηλητηριο.Μονο κακο να μη κανεις σε κανεναν. Αλλα να θυμασαι οτι με το θυμο ποτεχεις,πρωτα κανεις κακο στον ιδιο σου τον εαυτο
Τα βλεπεις λαθος , λογω του νεαρου της ηλικιας σου .............. κανεις δεν παιρνει αυτο που του αξιζει , ετσι οπως το εννοεις , ειμαι αρκετα μεγαλος , εχω ασχοληθει με μεγαλου βεληνεκους επιχειρησεις , και εχω δει καθαρματα να ευημερουν , και καλους ανθρωπους να αδικουνται , αλλ αυτη ειναι η ζωη , ειναι ζουγκλα εκει εξω , και η ζωη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ , το λεει αυτο καποιος ευνοημενος απο αυτην , χαιντε ξυπνηστε ,............. και μενα μεχουν κλεψει στην επιχειρηση μου , αλλα δεν καθησα να τρεφω μισος στην ψυχη μου , θαβλαπτα εμενα τον ιδιο .......... το προσπερασα και τελειωσε ..........
αλλιως να γινουμε usa που παιρνουν ενα πολυβολο και καθαριζουν κοσμο ..........
προσοχη απλως με ποιους συναλλασεστε .........