Εγω πρωσοπικα δεν εχω χρημα απλως μπορω να βρω ενα 50 το μηνα εχτρα για να παω σε καποιο ψυχολογο ψυχιατρο..και αυτο με το ζορι..
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Εγω πρωσοπικα δεν εχω χρημα απλως μπορω να βρω ενα 50 το μηνα εχτρα για να παω σε καποιο ψυχολογο ψυχιατρο..και αυτο με το ζορι..
Τοτε ξεχνα το για να γινεισ καλα θελει ενα πενηνταρι τη βδομαδα κατσε στα αυγα σου βασικα καλυτερα πηγαινε στισ πουτανεσ κ αρχισε να λεσ ιστοριεσ μπασ κ σε δουν φιλικα κ σε βοηθησουν
Αμα ηταν ετσι φιλε μου τοσο ευκολα οσο τα λες να σε κανουν οι πουτανες καλα..κανεις μας δεν θα ηταν σε αυτο φορυμ..
Παντωσ ουτε οι γιατροι με ενα πενηνταρικο αμα σταξεισ μπορει με πενηντα αποκλειεται
Εγω πιστευω οτι οσα και να σταξεις η λυση ειναι μεσα σου και μονο εσυ με τν εαυτο σου και τις δικες σου δυναμεις μπορεις να γινεις καλα...αυτο εχω καταλαβει..γτ τωρα μπορει να βρισκω μονο ενα 50 το μηνα αλλα εδω και 3 χρονια εχω σταξει παρα πολλα λεφτα εχω δοκιμασει παρα πολλα χαπια εκανα μεχρι και εξεταση dna που εδωσα 800 eyrw και παλι δεν ειμαι καλα οπως θα ηθελα να ειμαι...
Ναι υπαρχει αυτοσ ο κινδυνοσ να στα φανε τα λεφτα κ ισχυει οτι η δυναμη ειναι μεσα σου
Ε αυτο προσπαθω μπας κ βρω τν δυναμη και βγω απο ολο αυτο..το ανχος και την καταθλιψη..απο τα χαπια.εχω απογοητευτει..εχω δοκιμασει πανω απο 13 αγωγες μεσα σε 3 χρονια...αντικαταθλιπτικα αντιψυχωσικα ηρεμιστικα φυτικα οτι θες εχω δοκιμασει..
Σκεψου και το αλλο οτι μπορει να μην εδινεσ τα λεφτα κ να σ αλλαζαν τον αδοξαστο οι γιατροι
Ναι αλλα σκεφτομαι και το αλλο μην με εκαναν καμια ζημια στο μυαλο και με αφησουν κανα μονιμο συμπτωμα τοσα χαπια που με εχουν μπουκωσει τοσο καιρο...
Τιποτα δεν επαθεσ μην αγχωνεσαι
Μακαρι αν και νοιωθω χαλια καθε μερα..
Ετσι ειναι η εποχη
Ποια παιρνεις τωρα? Θυμαμαι σε μια φαση το εκοψες και επαιρνες φυτικα μονο
αυτα τα χρηματα για εξεταση dna ειναι μουφα κατα την γνωμη μου... σου λενε ταχα μου, αναλογα με την προσωπικοτητα σου ποιο αντικαταθλιπτικο σε παει... λες και εχει καποιο αντικαταθλιπτικο ενδειξεις οτι δεν ταιριαζει σε καποιους γονιδιακους τυπους... εγω απλα προτιμησα να τα δοκιμασω ολο, απλα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καποιο που θα μπορουσε να επιφερει καλυτερα αποτελεσματα και αφου τα δοκιμασα ολα ειπα να τα διακοψω και να το γυρισω σε φυτικα...