Quote:
Originally posted by sabb
γράφοντας το τελευταίο post μου ,προέκυψε κι ο krino...συμφωνώ μαζί σου κρίνε πως δεν έχει και τόση σημασία τελικά, έχω διαβάσει αρκετά πόστ σου που είχα την ίδια άποψη σχετικά με την θεματολογία, άλλωστε για ότι παλεύουμε είναι κάτω το άγχος ..με οποιοδήποτε τίμημα όμως ?
Καταρχην θα σου πω, οτι τα παντα στη ζωη σου εχουν τιμημα - μερικες φορες ελαχιστο, και αλλες τεραστιο....
Σε καποιες περιπτωσεις ειναι αναγκαιο σε αλλες εντελως ασκοπο.
Εδω μας ενδιαφερει η δευτερη περιπτωση, γιατι αυτη μας βγαζει προβληματα αποσυντονισμου αν θες.
Αυτο που θα σου πω, ειναι οτι ολες μα ολες τι στιγμες που πληρωνεις ενα τιμημα δυσβασταχτο, πρεπει να το κατανεμεις μεσα σου σωστα για να μπορεσεις να ανταπεξελθεις με τον εαυτο σου.
Ο θυμος, ο εγωισμος, οι ανεξοδες κριτικες ειναι συνηθως κινησεις που μας προσθετουν αγχος και στην συνεχεια πληρωνουμε ενα τιμημα που θα θελαμε να αποφυγουμε.
Επειδη τα παραπανω μπορει να σου φανουν κουφια λογια, θα σου συνοψισω οτι, μαθε στο να εκπαιδευεις τον εαυτο σου για τον τροπο σκεψης σου και τις πραξεις σου αντιστοιχα.
Οι σωστες κινησεις σου, θα σου εξαφανισουν καθε εννοια αγχους και θα σου προσδοσουν τον απολυτο ελεγχο του εαυτου σου.
Τελος αυτες οι κινησεις σου, θα εχουν το σωστο feedback δημιουργωντας το σωστο περιβαλλον για να απλωσεις τον εαυτο σου οπως επιθυμεις.
Σημ: το τι σημαινει η λεξη \"σωστο\" οπως γραφω παραπανω ειναι μια ιδιαιτερη υποθεση για το καθενα.
Χρειαζεται επιπονη σκεψη και αναζητηση για να φτασεις σε ενα σωστο νοημα. Οπως επισης χρειαζεται να σκαψεις βαθεια μεσα σου και αυτο μερικες φορες κατανταει τραυματικο.
Το ζητουμενο ομως, στο τελος σε δικαιωνει....
Για περισσοτερα τσεκαρε τις υπογραφες μου....
;)