Αυτα ειναι λαικες δοξασιες τυπου "ονειροκριτης" και να σου πουμε το φλυτζανι ξερω 'γω. Να προτιμας ψυχαναλυτικες ερμηνειες. Καμια φορα βλεπουμε και αρτσι μπουρτσι ε; Αναλογα το τι εχουμε δει πολυ στη καθημερινοτητα μας...
Printable View
Εμένα πάντως μια χαρά όμορφο μου φάνηκε το όνειρο σου!
Έχεις συνδέσει προφανώς την δουλειά σου στο σουπερμαρκετ με μια ευχάριστη ευθύνη γιαυτό βλέπεις ένα μωρό που πρέπει να αναλαβείς εσύ γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος αλλά μετά δεν θες να αποχωριστείς κιόλας γιατί σου άρεσε που το είχες. Μάλλον σου άρεσε η δουλειά σου και την είχες συνδέσει με ευχάριστες αναμνήσεις. Ίσως νιώθεις την ανάγκη πάλι να εργαστείς ή να αναλάβεις μια ευθύνη.
Συμφωνώ κι εγώ με την Ναταλία, στα όνειρα που βλέπουμε δεν υπάρχει τίποτα προφητικό. Υπάρχουν διάφορες σχολές στην επιστήμη της ψυχολογία που θεωρούν τα όνειρα ως έκφραση ασυνείδητων σκέψεων και ενορμήσεων, ή ως ασύνδετες, αποσπασματικές εικόνες που το μυαλό μας μπλέκει κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Η προσωπική μου άποψη ταυτίζεται με την ψυχαναλυτική άποψη, που υποστηρίζει πως τα όνειρα εκφράζουν τις ασυνείδητες επιθυμίες μας. Η "πλοκή" των ονείρων είναι συμβολική.
Τρωνε σκουλικια με ελιες σε πιτα και το λενε γκουρμε φαγητο.
Θελω κι εγω να δουλεψω σε μια εταιρια στην Σαγκαη.