Λοιπόν αγόρασα και από αύριο ξεκινώ.Ίσως γράφω εδώ προοδευτικά σχετικά με το πως αντιμετωπίζω σαν οργανισμός ψυχοσωματικά το βαλσαμόχορτο.
Printable View
Λοιπόν αγόρασα και από αύριο ξεκινώ.Ίσως γράφω εδώ προοδευτικά σχετικά με το πως αντιμετωπίζω σαν οργανισμός ψυχοσωματικά το βαλσαμόχορτο.
Ναι να μας γράψεις αν και τις πρώτες μέρες θα δεις μία καλύτερη απόκριση του οργανισμού καθώς όταν μπαίνει κάτι καινούργιο στο σώμα, μας πιάνει καλύτερα ατην αρχή
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Υπαρχουν και αλλα συμπληρωματα.
Ας γράψω λοιπόν τις πρώτες μου εντυπώσεις.Κατ'αρχάς το βαλσαμόχορτο μου δημιούργησε μια μικρή ζαλάδα,όχι τίποτα ιδιαίτερα σοβαρό που να μη μπορώ να περπατήσω ή να κάνω ότι θα έκανα αν δεν το είχα πάρει.Το άτομο που με παρακολουθεί με είχε προειδοποιήσει ότι μπορεί να με πιάσει ένας πόνος ή ένα μούδιασμα από το κέντρο ως το πίσω μέρος του εγκεφάλου,όπως και έγινε.Με είχε προετοιμάσει ότι θα χρειαζόταν να πιω καφέ έτσι ώστε να υποχωρήσει,έτσι και έκανα λοιπόν,ετοίμασα στιγμιαίο καφέ σκέτο 2 κουταλιές.Ο πόνος πιο πολύ έγινε μούδιασμα και ήταν μικρότερης έντασης.Μετά από 3 περίπου ώρες που έλαβα την κάψουλα,ήρθαν στιγμές που αυθόρμητα γελούσα.Η συναισθηματική μου κατάσταση ήταν προς το ουδέτερο,ούτε χαρά ούτε μαυρίλα που συνήθως έχω.Το μεσημέρι έφαγα κανονικά και ίσως να ήταν κάπως μειωμένη η όρεξη μου,βέβαια έπαιξε ρόλο ότι επιθυμώ το φαγητό κυρίως Δευτέρα και Τρίτη που είναι πολύ κουραστικές για μένα ημέρες.Ως προς τη στύση μου έκανα πειραματισμό και ήταν ίδια όπως το βράδυ που πέρασε.Η εκσπερμάτωσή μου ήταν βραδύτερη από το συνηθισμένο,βέβαια το έκανα σαν πειραματισμό για να δω αν είχε το βότανο κάποια επίδραση.Πάντως είχα κανονικά και στύση και εκσπερμάτωση.Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στο ρυθμό με τους οποίους λειτουργεί η καρδιά μου.Ισως ήταν λίγο πάνω ή λίγο κάτω,όχι κάτι που να μου κινήσει την προσοχή όμως.Παρατήρησα τα πόδια μου πιο ελαφριά επίσης όταν επέστρεφα στον προσωπικό μου χώρο μετά το μεσημεριανό γεύμα.Οσοι έχουν κατάθλιψη σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει ότι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος τα πόδια γίνονται βαριά και δυσκολεύεται ο ασθενής όταν μετακινείται,συχνά πρέπει να πιέζει τον εαυτό του.Τώρα που γράφω αυτό το κείμενο,έχω πάλι αίσθηση πονοκεφάλου κάπως σαν την πρωινή αλλά χαμηλότερης έντασης.Είναι νωρίς ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το βότανο,πρώτη μέρα το πήρα,πάντως σίγουρα είναι διαφορετικά από το να μην το έχεις πάρει.Δεν είναι δηλαδή σαν κάποιους που διαβάζω σε ξένες ηλεκτρονικές κοινότητες ότι είτε το πήραν είτε δεν το πήραν δεν παρατήρησαν καμία αλλαγή.Επαναλαμβάνω όμως ότι είναι νωρίς,το άτομο που με παρακολουθεί μου είπε ότι θέλει από ένα μήνα και πάνω για να δούμε αποτέλεσμα.Αυτά για την ώρα.
Να αναφέρω ότι ένιωsα να κρυώνω πέραν του συνηιθσμένου.Ισως είναι εντύπωσή μου όμως,καθώς δεν είχα θέρμανση εκεί που βρισκόμουν.
Περιεργο , εγω μονο στυτικη δυσλειτουργια παρουσιασα , τιποτε αλλο ...... απολυτως .....
Είναι πρώτη μέρα επαναλαμβάνω.Επίσης είμαι σχεδόν στο μισό της ηλικίας σου.
Ναι ειμαι ο Οριτζιναλ Ορεστης.
Ισως να σε ενδιαφερει το φορουμ του longecity.org για πληροφοριες σχετικα με συμπληρωματα. Μην περιμενεις πολλα πραγματα παντως.
----------------------
-----------------------------
Για πατα todays posts.