Originally Posted by
Λιβ
Λοιπόν...Μόλις βγήκα από σχέση 3.5 χρονια και εκείνος διαλέξε τις ημέρες του Πάσχα να μου το πει πάνω σε τσακωμο που ξεκίνησε από δική μου γκρίνια. Γενικά γκρίνιαζα παρά πολύ για τα περισσότερα πράγματα.για το τι θα κάνουμε με τη σχέση μας με το σπιτι ποτέ θα κάνουμε Παιδί ηταν Γενικά Συχνές συζητήσεις μου εκείνος Μ έλεγε στην αρχή ότι αυτά δεν τα συζητάμε ερχονται μονα τους κ τώρα στο τέλος ότι δεν μπορεί να προχωρήσει εάν το μεταξύ μας δεν φτιάξει οι οποίες απαντήσεις μου προκαλούσαν ανασφάλεια έτσι έγινε μια αλυσίδα.καθε φορά που θα παραπονιομουν για κάτι θα θυμόταν κάτι αλλο για να μου πει κ να μου χτυπήσεις έτσι ώστε να έχει δίκιο .Ενώ Γενικά δεν ήμουν πιεστική στο να βγει η να κάνει το οτιδήποτε αυτός Μ είπε ότι τον καταπιέζει κ Γενικά ότι εγώ έχω πολλά βήματα να κάνω αυτός Όχι.τωρα Ενώ συγκατοικουσαμε πάνω στον τσακωμοί μου ζήτησε να χωρίσουμε να μαζέψω τα πραγματα Μ κ να φύγω. Δεν έχει ενδιαφερθεί για το που ειμαι κ δεν ξέρω τι πρέπει ν κάνω από τη μια νιώθω ότι έπρεπε να τα συζητάω από την άλλη ότι τον έφτασα στα όρια του του έχει τελειώσει κ είναι μη ανατρεψιμο..