Originally Posted by
purple_22
ευχαριστώ για την πληροφόρηση τις ανωριμότητας μου..! αλλα τώρα να σου απαντήσω ειλικρινά? με ένα θολωμένο μυαλό και μια συνχιση που βρίσκομαι όλη μέρα... από τις απάντησης μου είναι πιθανόν να με χαρακτηρίσει ο καθένας όπως θέλει..! δεν θα το πάρω αρνητικά ισα ισα.. θα πω και πάλι ευχαριστώ.. :D
λάθος διατύπωση.. δεν έχω θέμα με υπόταση έχω θέμα όμως με υπέρταση και κληρονομικό..! αλλα όχι τόσο σοβαρό..
έλεγχο την πίεση μου και έχω 15/8 και είναι απόλυτα λογικά αν έχεις πιει καφέ.. σε κατάσταση ηρεμίας θα έχω και 13 εξάλλου με άγχος πίεση ποτε δεν μετράς. το αποτέλεσμα θα είναι πάντα άκυρο..!
από την στιγμή που με στέλνουνε σε νευρολόγο σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι κάτι άλλο...!
αν σου εξηγήσω το ιστορικό θα δεις ότι δεν είναι και τόσο περίεργο που έγινα μισος.. ξαφνικά σταμάτησα να τρώω γλυκα και κάθε μέρα που έτρωγα σουβλάκια.. και μέσα σε 2 μηνες είχα χάσει 24κιλά.. βάλε ότι σταμάτησα και το αντικαταθλιπτικό.. όλα αυτά μαζί το δικαιολογούνε..
τώρα τρώω μικρές μερίδες..και οποτε μπορώ.. γιατί το άγχος δεν με αφήνει να φάω πλέον.. όσο έπαιρνα τα αντικαταθλιπτικά έτρωγα ασταμάτητα.. αυτο το θυμάμαι πολύ καλά..