Originally Posted by
menis_64
με ενδιαφερει κυριως να επικοινωνησω με ατομα τα αποια κανανε χρηση αντικαταθλπτικων για μεγαλο χρονικο διαστημα και προσπαθησανε να απαλλαγουν οριστικα απο αυτα, και ειτε τα εχουν καταφερει και ειτε οχι....
εχω τα παιρνω αυτα τα αχρηστα πολλα χρονια αλλα οταν τα διακοψα ηταν ακομη πιο δυσκολα επειδη επρεπε να περιμενω πολυ καιρο μεχρι να επαναρθωσουν οτι μου αλλαξαν στον εγκεφαλο....
απο εκει και περα θελεις να μας πει κατι για την δικη σου κατασταση? ποσα χρονια τα χρησιμοποιουσες, σε τι δοσολογιες, σε ποια αντικαταθλιπτικα κυμανθηκες κτλ, πως προσπαθησες και τα εκοψες επιτυχημενα?
να σου πω την αληθεια εγω δεν καμαρωνω και πολυ για αυτα τα σκευασματα....
θεωρω οτι οχι μονο δεν με βοηθαν αλλα μου εχουν καταστρεψει πραγματα....
ξερεις τι ειναι να παιρνεις αντικαταθλιπτικο και αντι να σε παιρναει η καταθλιψη να νιωθεις οτι χειροτερευεις οποτε το παιρνεις?
ξερεις τι ειναι να παιρνεις αντικαταθλιπτικο και επειδη δεν σε ηρεμει, αντιθετα σε αγχωνει σε αναγκαζει να αρχισεις να παιρνεις και βενζο για να αρχισεις να κοιμασαι?
ειμαι σιγουρος οτι ξεκινας με ενα χαπι και οσο παιρνουν τα χρονια το ενα φερνει το αλλο και στο τελος καταληγεις να παιρνεις 3-4 διαφορετικα σκευασματα..... αθλια η κατασταση της ψυχοφαρμακολογιας και ακομη χειροτερη οσων την ασκουν....