Originally Posted by
Anna137
Καλημερα Αλίκη μου!
Ναι πιστεύω και εγώ οτι μέσα στους 6 μήνες που θα έχει σταθεροποιηθεί η ψυχολογία και θα έχει βιώσει το μυαλό ευτυχισμένες στιγμές, θα έχουν αλλάξει και οι νευροσυνδέσεις στον εγκέφαλο. Μεσολαβεί και καλοκαίρι θα κάνουμε και κανένα μπανάκι ολα βοηθάνε. Το θέμα είναι ν αλλάξει η σκέψη. Εγώ τι να σου πω...προς το παρόν βιώνω γαλήνη οταν παίρνω το αγχολυτικό. Με το αντικαταθλιπτικό 20mg, νιώθω μια ανεβασμένη ενέργεια δε μπορώ να πω, αλλά ταυτόχρονα κ ένα καψιματακι εσωτερικό, λίγη υπερένταση και ωρες ώρες μουδιασμένο κεφάλι. Οπότε με λίγο αγχολυτικό έρχεται κ η ηρεμία. Εσύ τι κάνεις με το αγχολυτικό το συνεχίζεις οπως πρίν?
Εχω και εγώ ραντεβού τη Δευτέρα με το δικό μου για να δούμε τι θα μου πει...το θέμα είναι να αντιδρούμε οταν μας πιάνουν οι αρνητικές σκέψεις. Σου έχω πει ότι τώρα τελευταία δεν οδηγώ μόνη μου. Σήμερα όμως έπρεπε να το κάνω. Οχι βέβαια μεγάλη διαδρομή. Ενιωθα ανάμικτα συναισθήματα. Απ τη μία, ναι, σκέψου είναι μια μικρή νίκη...δες το θετικά...απ την άλλη είχα μια συγκράτηση ένα μικρό στρες.
Εχουμε σ αυτή τη φάση 2 εαυτούς. Ο ένας μπορεί να φοβάται να κάνει, και αυτόν τον λέω εσωτερικό παιδάκι...και ο άλλος ειναι ο ενήλικας ο οποίος πρέπει να καθοδηγεί το παιδάκι να μη φοβάται...σιγά σιγά ολα θα φτιάξουν...χαίρομαι να σ ακούω πιο δυνατή τώρα!!