Originally Posted by
menis_64
δεν ξερω να σου πω την αληθεια, αυτο βλεπω οτι οταν την πιεζω απλα η ολη κατασταση γινεται χειροτερα, θυμωνει πιο πολυ, πεισμωνει πιο πολυ και θελει να με ξεχασει ολο και πιο πολυ... Απο την αλλη οταν την αφηνω χρονο, ισως να ειναι καλυτερα... Μα φοβαμαι να μην ειναι αργα....! Απο την αλλη νιωθω και εγω να λυπαμαι απλα και μονο επειδη μοιραστηκαμε τοσα πολλα και νιωθω να τελειωνουμε καπως αδοξα... να σου πω εκεινη την στιγμη δεν αισθανθηκα ασχημα που ειπε οτι με λυπαται αλλα ισα-ισα θεωρησα οτι ισως και μονο ο οικτος να ειναι ικανος να τα σκεφτει ολα αυτα ξανα και να αποφασισει να μου δωσει μια ευκαιρια... Δεν ξερω, αλλα νιωθω οτι την αγαπησα τοσο πολυ αυτην την κοπελα, και νιωθω τελικα πως δεν της αξιζε... Για καποιον λογο, οτι της ελεγα επενεργουσε στο αντιθετο και επρατε στο αντιθετο απο αυτο που την δηλωνα, για παραδειγμα την ελεγα μην με μπλοκαρεις τον αριθμο του κινητου να μπορω να σε μιλησω αλλα το εκανε... και αλλα διαφορα! Δηλαδη επρεπε να κρατησω την ακριβως αντιθετη σταση? Επρεπε να δηλωνω πως κανε οτι θες δεν με νοαιζει? Αφου με ενοιαζε ειναι η αληθεια!!! Για πες ρε φιλε μου