Ίσως ισχύει αυτό, βέβαια χωρίς να ξέρω πως είναι οι οίκοι ανοχής, γνωρίζω ότι δεν έχουν την ίδια οργάνωση και καθαριότητα (πχ ντουζ, πετσέτες σεντόνια μιας χρήσης κλπ) με τα στούντιο. Επίσης οι υψηλότερες τιμές και πιο απομακρυσμένες περιοχές (σε σχέση με τους οίκους ανοχής η πλειοψηφία των οποίων βρίσκεται σε κεντρικές και πολυπληθείς περιοχές) πιστεύω κανουν την πρόσβαση πιο δυσκολη στον κόσμο και κυρίως διάφορους (χωρίς να θέλω να κάνω διακρίσεις) τοξικομανείς, η αλλοδαπούς οι οποίοι εμφανίζουν συνήθως μεγαλύτερα ποσοστά νοσημάτων κλπ. Επισης μια κοπέλα που πάει με πολλούς διατρεχει μεγαλύτερους κινδύνους για ΣΜΝ, και φαντάζομαι ότι οι ιερόδουλες των οίκων ανοχής έχουν μεγαλύτερη πελατεία σε σχέση με αυτες των στούντιο κατά κύριο λόγο, εξαιτίας των πιο προσιτών τιμών. Βέβαια τίποτα δεν ειναι σίγουρο και όπως δείχνει. Μπορεί μια ιερόδουλη του δρόμου των 10€ να αποδειχθεί πιο υγιής από μια σε στούντιο των 50€ και να την πατήσεις έτσι. Ειναι όλα θέμα τύχης (η μάλλον ατυχίας). Εμένα με διαβεβαίωσαν ότι περνούν εξετάσεις εβδομαδιαία αλλά όπως είπα δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως ισχύει. Οτι έγινε έγινε, το θέμα είναι ότι δεν με βλέπω να ξαναπηγαινω γιατί αν όντως την έχω βγάλει καθαρή (...) και όντως είναι όλα στο μυαλό μου, δεν έχω σκοπό να περνάω το ίδιο άγχος κάθε φορά. Μου είναι βαρύ.