το πιο πιθανο ειναι να λεει οτι δεν ειναι τιποτα γιατι ηταν μονο τηλεφωνικα αρα μαλον δε σε δουλευει μαλον παιζει με το τηλεφωνο
Printable View
το πιο πιθανο ειναι να λεει οτι δεν ειναι τιποτα γιατι ηταν μονο τηλεφωνικα αρα μαλον δε σε δουλευει μαλον παιζει με το τηλεφωνο
δστηχως μονο φιλικος δεν ειναι ο διαλογος αυτος..δρν νομιζο να εχει προηγηθει σεξ αλλα μου φενετε ο ανδρας σου αυτο κυνηγαει ειναι στο ψηστηρι το ολο πραμα..δεν ειμαι σιγουρος βε αια δεν μπορουμε να ξερουμε.απλα εικαζω οτι ο ανδρας σου ηθελε αυτη να φυγει απο κει που μενει να μην ει αι με τον συντροφο της..και μαλλον μπορει ο ανδρας σου να της πληρωνω κανα ξενοδοχειο να μεινει η κανα μικρο διαμερισματακι για να μπορει να την επισκεπτετε οποτε του γουσταρη...κατι τετοιο πρεπει να παιχτηκε πανω κατω..
Αντε να σου κανω την καρδια περιβολι κι εγω. Φοβασε μηπως την πηδηξε, αλλα απο τη στιγμη που χαλιεται οτι κοιμαται με καποιον αλλον παιζει κατι παραπανω απο ενα απλο πηδημα.
Εχει μπλεξει με την κλασσικη καριολιτσα που γουσταρει παντρεμενο και του υπενθυμιζει οτι δε μπορει να προχωρησει μαζι του επειδη ειναι παντρεμενος, ισως αν χωριζε κατι να γινοταν. Το νου του πες του και να βαρεσει το κεφαλι του στον τοιχο το χαιβανι να συνελθει.
Δυσκολη η θεση σου δε ξερω τι να σου προτεινω. Μαλλον στειλτον στη μαμα του για κανα 6μηνο να ασχολειται με εσενα μπας και ξεκολλησει το μυαλο του.
Βασικά και τίποτα να μην έχει γίνει, αυτό το μήνυμα δεν φαίνεται σαν σχέση επαγγελματική ή φιλική αλλά σαν καβλάντισμα που λέμε και στο χωριό μου. Δηλαδή ακόμα και κάτι σοβαρό να μην τρέχει, φαίνεται ότι κάνει παιχνίδι, φλερτάρει με τα 20χρονα. Δεν φαίνεται για συμπεριφορά παντρεμένου 40αρη αυτή.
θα το εκανε μια ζωη αυτο μπορει και με κανενα εφεδρικο τηλεφωνο
Ποια 20αρα κανει τετοιου ειδους πλακα με εναν 44χρονών;
Προφανώς και έχει προχωρήσει αρκετά το πράγμα. Σιγα μην ειναι και φίλοι με τέτοια διαφορά ηλικίας.
Αντε αμα ήταν και οι δυο 20 χρονών να υπήρχε μια μικρή πιθανότητα άμα ηταν φίλοι να κάναν πλακίτσα αν και πάλι εδώ της κάνει και σκηνή επειδή πηδιέται με τον γκόμενο της. Κανει καραμπαμ.
Μην του κάνεις την χάρη να συνεχίζει να σε περνάει για ηλίθια.
Μπορει ανετα ενασ 40 χρονων να βαρεθηκε τη γυναικα του κ να θελει καμια σχεση να την περναει για ηλιθια
Να παραγνωριστουν δηλαδη