Να τι γραφεις .......
Δεν καταλαβα τι εννοεις και δε στο εγραψα προσωπικα και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σε προσβαλλω.το αντιθετο .πιστευω σε αυτα τα ατομα.μαλλον μπερδευτηκα στον τροπο ερμηνειας των λεγομενων
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Aναρρωτιεμαι αν ο συγγραφέας του άρθρου είναι ιδιοφυία η μετριότητα ή απλώς "έξυπνος"
το να γεννηθεις για να βγεις πρωτος αυτο μπορει να αποτελει και ενα βαρυ φορτιο γιατι δε φανταζεσε τι πολεμο μπορεις να δεχτεις γι αυτο
MAUS ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ
Παιδακια φυλακη θα παω ειναι πολυ σημαντικο θεμα
Eξυπνα γατάκια , στον πόλεμο θα σας δω
Θα γινει πολεμοσ ;
Επιτελουσ λιγο δραση
Αποψη μου υπαρχει ολοκληρη συμμορια απο πισω. Νομιζω οτι ευθυνεται μεχρι και η βλαστηση σε αυτο. Ο παππους σου που πεθανε.. Η γιαγια σου.. ακομα και καποιος απο τα πολυ παλια που δεν υπαρχει στην ζωη πλεον ως σωμα οπως ειναι οι ανθρωποι κανονικα ορθιοι. Αλλα υπαρχει σε αλλη μορφη. Και η τρελα απο το μυαλο μου αυτη την στιγμη που γραφω συμφωνει και επικροτει αυτο το γεγονος που γραφω ισως πρωτη φορα εδω μεσα η και αλλου στο ιντερνετ η εστω στα ελληνικα.
Το ξερω παιχταρα μου
Με παρακολουθει τεχνητη νοημοσυνη απο ρωσια η αμερικη τουσ ασφαλιτεσ εδω τουσ εχουμε για χαβαλε
φανταζομαι οτι η λεξη ιδιοφυια βγαινει απο τη λεξη ιδιοποιουμαι και φυτευω δηλαδη αυτος που ιδιοποιηται ενα δικο του μυαλο ξεχωριστο η μια εξαιρεση στο κανονα
Ιδιοφυια <ιδιος= ξεχωριστος , ιδιαιτερος+ εφυν = ειμαι γεννημενος απο τη φυση μου .κοντα επεσες
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App