Συγκεντρώνεται σε ένα παιχνίδι πάνω από δέκα λεπτά με ένα τέταρτο??
Printable View
δε ξερω παντως την ιδια απορια εχω και εγω με τα παιδια μου και ειδικα με τη μεγαλη..η μεγαλη μου ειναι 8μιση χρονων ..απο μικρη ηταν πανταν υπερκινητικη μιλουσε συνεχεια δεν ηρεμουσε..τωρα αυτο συνεχιζει αλλα περα απο αυτο ειναι και πολυ οξυθυμη με πολλα νευρα για το παραμικρο κ εξακολουθει μιλαει συνεχεια τραγουδαει συκαινεχεια και το κυριοτερο δεν εχει καμια ορεξη να διαβασει δε συγκεντρωνεται αφαιρειται η προσοχη της με το παραμικρο και εχει εθιστει για τα καλα στη τηλεοραση και ιντερνετ και αν της τα κοψουμε φωναζει και μας χτυπαει..μεχρι τωρα δε ν εχειγινει διαγνωση για δεπυ απο καποιον εκπαιδευτικο..μηπως δεν ειναι αρμοδιοι αυτοι αλλα ο παιδοψυχιατρος?η μικρη μου ειναιι 2 χρονων ειναι οπως ηταν η μεγαλη μου υπερκινητικη παρα πολυ δε σταματαει με τη διαφορα οτι γκρινιαζει κ κλαιει ολη μερα για το παραμικρο δε μας αφηνει σε ησυχια..η μεγαλη τωρα τα εβγαλε τα νευρα...δε ξερω αν η μικρη εχει κατι γιατι ειναι πολυ μικρη αλλα εχουν πολλα κοινα και δε ξερω τι ισχυε
Άμα είναι πολύ ζωηρό και το ξύλο κάνει δουλειά. Ρε τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας, πέντε χρονό παιδί και είναι ζωηρό λέει. Όλοι με το ζόρι να έχουν πρόβλημα επειδή δεν είναι καμμένοι οι άλλοι. Που να μεγάλωνε στο χωριό θα το κάνατε και τεντυ μποι το πενταχρονο. Τι να πεις και μόνο που ανέχονται και πάνε σχολείο τα παιδιά πολύ χάρη σας κάνουν όλους.