Originally Posted by
Εμμυ26
Καλώς σας βρήκα.. Ναι έχω έναν μπεμπη 6 μηνών. Σε ευχαριστώ πολύ [emoji4]
Κοίτα εγώ τα αντιλαμβάνομαι κάπως διαφορετικα τα πράγματα. Τους ψυχολογικά ασθενείς δεν τους έχω συνδεδεμενους στο μυαλό μου σαν ψυχικά αρρωστους. Ψυχικά ασθενείς για μένα σημαίνει ένας οργανισμός ο οποίος είτε στρεσαριστηκε άσχημα είτε πέρασε μία κατάσταση στην οποία δεν μπορούσε να ανταπεξελθει και ξέσπασε κάπως έτσι. Ο ψυχικά άρρωστος για μένα σημαίνει ένας τρελός, ένας ψυχασθενης)(μιλάω για καταστάσεις του ακρου) που εννοείται πως και για αυτόν από κάπου ξεκίνησε όλο αυτό όμως δεν είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει.. Ένα ασθενείς πάσχει από κάτι το οποίο με την κατάλληλη θεραπεία θα του περάσει, στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να βρει τι του ταιριάζει. Ενώ ένας ψυχικά άρρωστος σπάνια έχει επιστροφή. Άρα και η ψυχική ασθένεια είναι ένας προβληματισμος του εγκεφάλου όταν πια έχει φουλαρει από δεδομένα, δεν μπορεί να τα βάλει σε μία τάξη και προς το παρόν δε χωράει άλλα. Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει, να σβήσει και μετά λειτουργεί κανονικά. Ο ψυχικά άρρωστος όμως σπάνια έχει τη δυνατότητα αυτή γιατί έχει περάσει σε ένα στάδιο στο οποίο πάρα πολύ δύσκολα επαναφέρετε.. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου όπως λες δοκίμασε άλλα πράγματα.. Δεν ξέρω το ιστορικό σου όμως αν θεωρείς τον εαυτό σου ψυχικά άρρωστη με συγχωρείς αλλά διαφωνώ. Απτη στιγμή που συζητάς, έχεις κύκλο γύρω σου και έχεις θέληση να ξεπεράσεις δυσκολίες όλα θα φτιάξουν. Και όσο για αυτό το άτομο να ξέρεις πως έχουν ακόμη να περάσουν πολλοί μα πάρα πολλοί άνθρωποι απτη ζωή σου..