Originally Posted by
Yoco Choco
Αυτό το ψυχολογικό ντόπινγκ προσπαθώ να κάνω και εγώ στον εαυτό μου,αλλά δεν πιάνει.
...ένας φανταστικός φόβος μπορεί να βιωθεί πιό έντονα από έναν πραγματικό,πίστεψέ με...
Αυτό που σκοτώνει την ψυχή είναι η απώλεια της προοπτικής...
Λές να ασχοληθώ με τον εθελοντισμό...Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να κάνω πράγματα τα οποία δεν τα νιώθω,τα οποία δεν με συγκινούν...Αυτό θα έπρεπε να με συγκινεί,το ξέρω,αλλά δεν το κάνει για κάποιο λόγο...
Η αλήθεια είναι πως δεν μ'αρέσουν πολύ οι άνθρωποι...Όχι,δεν είμαι μισάνθρωπος...απλά είναι πολύ δύσκολο να με συγκινήσει κάποιος...
Λες ότι είναι εγωκεντρική αυτή η κατάσταση στην οποία έχω περιέλθει...Η αλήθεια είναι πως δεν επιβιώνει ούτε ο εαυτός...ρουφήχτηκε και αυτός απ'τον κυνισμό και την αποδόμηση που ο ίδιος ασυνείδητα καλλιέργησα...Μεγάλος ολετήρας ο κυνισμός...Μαύρη τρύπα, ρουφάει τα πάντα...Ακόμα και όταν είμαι στα πρόθυρα να βιώσω κάποιο θετικό βίωμα στην ζωή μου,πάντα αυτός ο κυνισμός γίνεται λιοντάρι και το καταβροχθίζει...Σαν να μου λέει ''Δεν είναι για σένα αυτά μεγάλε...δεν θα ευχαριστηθείς ποτέ, γιατί τίποτα δεν έχει πραγματική αξία και ουσιά''...και μετά μου το παρουσιάζει αποδομημένο και κονιορτοποιημένο και μου λέει ''Είδες?...πάλι δίκιο είχα...δεν υπάρχει τίποτα που να στέκεται στα πόδια του ως αυταξία...χώνεψέ το.''...Ε,και με πείθει ο μαγκίτης...αν και τον σιχαίνομαι.
Το μόνο που θέλω είναι να απαλλαγώ από αυτόν τον τύπο που είμαι εγώ.
Το μόνο που θέλω είναι να δώ την ζωή να στέκεται στα πόδια της.
Το μόνο που ζητώ απ'την ζωή είναι να την αγαπήσω,χωρίς να το σκέφτομαι.