Originally Posted by
elisabet
Τι λες βρε συ ; Δηλαδή θα μιλάω εγώ με μια φίλη μου, στην κουβέντα πάνω μπορεί να μου αναφέρει ένα πρόβλημα που έχει με τον δικό της πχ και εγώ θα πρέπει να σκεφτώ μετά, κάτσε να το σβήσω αυτό το μνμ γιατί μετά μπορεί να πάρει ο σύντροφος μου το κινητό μου και να ψαχουλέψει τα μνμ μου και να το δει; Το θέμα είναι, να τον εμπιστεύομαι αρκετά ώστε να μην χρειάζεται να σβήνω!!! Να ξέρω πως θα σεβαστεί από μόνος του τις ιδιωτικές μου συζητήσεις και θα έχει την διακριτικότητα να μην τις διαβάσει! Και στο κάτω κάτω εγώ μπορεί να συζητάω με την κολλητή μου ή την αδερφή μου ή την μάνα μου και να λέμε κάτι οικογενειάκο, κάποιον δικό μου προβληματισμό, οτιδήποτε που για τον α, β λόγο να μην θέλω να το συζητήσω ακόμα μαζί του! Επειδή έχουμε σχέση με κάποιον δηλαδή παύουμε να υπάρχουμε ως ξεχωριστές οντότητες, γινόμαστε ένα και σταματάμε να έχουμε ιδιωτική ζωή; Εγώ πχ χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου εκτός των άλλων για να γράφω πράγματα δικά μου, σκέψεις μου, προβληματισμούς, οτιδήποτε.... θα έρθει ο άλλος και θα μου πει "α αφού έχουμε σχέση 2-3-5 χρόνια έχω δικαίωμα να τα διαβάζω" ;;; Όχι δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, ότι θέλω το δείχνω από μόνη μου, η σχέση είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός αναπτύσσεται συνέχεια, αλλάζει, εξελίσσεται κι ο καθένας με τον χρόνο του ανοίγεται και δείχνει αυτά που θέλει.