Θα την έβρισκα περισσότερο να κλάψω σε μια μικρή ξύλινη βαρκούλα κάπου στα ανοιχτά,μόνος μέσα στην νύχτα.
Ειδικά αν είχε και ημισέληνο.....(sorry full moon).
Printable View
Εγω την βρισκω ακουγοντασ μουσικη και πινοντασ καφε κ τσιγαρο ειναι απολαυση
Ο ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος με τα λιγα οταν δεν απειλειται απο την εξουσια του αλλου ανθρωπου επανω του. Οταν ισχυει αυτη η πριπτωση για να γινει ευτυχισμενος θα πρεπει ειτε να δραπετευσει απο τη σφαιρα επιρροης του αλλου μαζι με ο,τι αγαπα, ειτε να αποκτησει μεγαλυτερη εξουσια.
Να γιατι η απληστια κυριαρχει στον κοσμο.
Έλις, το να έχεις λεφτά δεν είναι κακό. Δεν χρειάζεται να νιώθουμε κακία για ανθρώπους με λεφτά. Εμένα με ενοχλούν πιο πολύ οι ανήθικοι και οι ψεύτικοι. Ξέρεις, αυτό το κλασικό "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" Και αυτό πηγάζει συνήθως από τα λεφτά. Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι με λεφτά που και αυτοί έχουν τα προβλήματα τους. Σοβαρά εννοώ. Όχι το πως θα γίνω νούμερο ένα στον χώρο μου και τέτοια. Και όσο για την μπάλα σε αλάνες, από τις ποιο χαρούμενες στιγμές στην ζωή μου.
Αργυρη οι ανθρωποι που πηγαν ολα καλα στη ζωη τουσ ειναι ψευτικοι αλλα εχουν λεφτα
Αμα εχεισ λεφτα κι εχεισ προβληματα πολυ απλα δεν εχεισ λεφτα αν ειχεσ δε θα ειχεσ προβληματα
Μπορει ρε μακ αλλα βοηθανε αρκετα σου λυνουν τα χερια καποιεσ φορεσ
Καταλαβα γτ ηρθε η αντζελινα στην ελλαδα ακαρδεσ γυναικεσ το φαγατε το παιδι
Υποψην σε ολεσ τουσ λεω την αληθεια ειμαι υποχρεωμενοσ με καποιο τροπο να λεω αληθεια θελω δεν θελω οποτε κανονιστε τι θα κανετε πολυ θα ηθελα να λεω μπαρουφεσ αλλα ειμαι υποχρεωμενοσ
Τα παραπονα σασ στο εφ μπι αι οποιοσ θελει ειναι δουλεια ειμαι στρατιωτησ τελοσ γτ πωσ και διοτι δεν ξερω
Μπραντ φιλε την ειδεσ την αληθεια δεν εχεισ παραπονο δε σε απογοητευσα
Εκεινοσ ο στρατηγοσ που με εκπαιδευσε ηξερε τι θα γινει και το ειπε στο εφ μπι αι αν ειμαι εγω καλοσ στρατιωτησ εκεινοσ ηταν πενηντα κλασησ πανω σαν στρατηγοσ