Με βοηθησε μια σερβιτορα απο μια καφετερια πριν χρονια δεν ξερω αν εισαι εσυ το ειπα στα παιδια πριν καμια πενταετια ηταν πολυ δυσκολη φαση τοτε
Printable View
Με βοηθησε μια σερβιτορα απο μια καφετερια πριν χρονια δεν ξερω αν εισαι εσυ το ειπα στα παιδια πριν καμια πενταετια ηταν πολυ δυσκολη φαση τοτε
Κατι κανανε στυλ βασανιστηρια στουσ φιλουσ μου κι εμενα κι εζησα μονο εγω μαλλον γτ στρατο οταν ειχα παει με ειχαν βασανισει κι εκει και θα ερθει το εφ μπι αι να με παρει επειδη εζησα ειναι ο μονοσ τροποσ να αποδρασω
L.S. θα σου πω τι βλέπω εγώ γύρω μου. Νομίζω ότι γενικά αν κάποιος αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του, είναι αυτάρκης και με σχετική αυτοπεποίθηση, αν με λίγα λόγια περνάει και μόνος του καλά, τα καταφέρνει μιά χαρά που λέει και το άσμα και δεν έχει ανάγκη τους άλλους γενικώς, τότε τόσο πιο εύκολα κάνει παρέες. Άλλο η αυτοπεποίθηση και η άνεση κι άλλο η έπαρση και η κομπορρημοσύνη βέβαια και άλλο να είσαι ανεξάρτητος και αυτάρκης κι άλλο μονόχνωτος κι ακοινώνητος. Αν οι άλλοι αισθάνονται ότι έχεις την ανάγκη τους και προσπαθείς να εκβιάσεις την φιλία τους, είτε θα το εκμεταλλευτούν είτε θα ξενερώσουν. Αν πάλι αισθανθούν ότι είσαι υπερβολικά φαφλατάς, ξερόλας και θεωρείς ότι είναι τιμή τους να σε έχουν στην παρέα τους, θα σε αποφεύγουν σε χρόνο dt. Στο άλλο άκρο, αν την καταβρίσκεις μόνος σου και ξινίζεσαι πχ αν κάποιος προσπαθεί να σου πιάσει συζήτηση ή έρθει και κάτσει δίπλα σου στο παγκάκι εκεί που αγναντεύεις τον ορίζοντα, λογικό είναι να έχεις τον ανθρωποδιώκτη.
Πάρε λοιπόν το βιβλίο σου, άραξε και διάβασε στο παγκάκι ή στην παραλία και έχε το μυαλό σου ανοιχτό. Να διαβάσεις κάτι που σου αρέσει και σε ευχαριστεί κι αν όλοι σε αφήσουν στην ησυχία σου, απόλαυσέ το. Αν πάλι τύχει κι έρθει κάποιος και σου πιάσει την πάρλα, μην τον γειώσεις, προσπάθησε να ανοίξεις συζήτηση. Εντάξει, αν δεις ότι είναι ο παιδεραστής της γειτονιάς διαολόστειλέ τον, αν είναι κανένας νορμάλ άνθρωπος όμως, απάντα φιλικά και δες που θα σε βγάλει η κουβέντα. Μπορεί πουθενά, μπορεί και κάπου αλλού... Πήγαινε και για καφέ και κάνε γενικώς ότι σου γουστάρει και μην σε νοιάζει τι θα πει ή δεν θα πει ο καθένας.