Επομένως sabb δεν σου λείπει η αίσθηση του χιούμορ λόγω γεραμάτων όπως λές!
Printable View
\"Η αγάπη, καλοσύνη και ομορφιά μαζί με την δημιουργία και την αφθονία, αποτελούν τα γενεσιουργά στοιχεία της ύπαρξης της ζωής και υποστηρίζουν την Πρόθεση (Intention). Είναι τα στοιχεία του πυρήνα της ψυχής μας που η ύπαρξή τους (σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο) δημιουργεί την ευτυχία και η απουσία τους την δυστυχία στα άτομα ή τις κοινωνίες.\"
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7
Φίλε μου vince αν μου λείψει κι αυτό, το επόμενο βήμα θα είναι να ανοίξω 2,20 μέτρα στο χώμα (όντας 1,90 θέλω την άνεση μου..) , να μπω μέσα και να κλείσω και την ταφόπλακα από πάνω μου (μππρρρ)Quote:
Originally posted by vince
Και η Σόνια Sabb... ;)Quote:
Originally posted by sabb
..αν δεν κάνω λάθος - άθεος ών - γιορτάζει κι η σοφία την ίδια μέρα, μεταξύ μας αν το βάλεις αυτό πρώτο, ίσως κατανοήσουμε όλοι μαζί πως το ότι να ψάχνουμε για άλλα δύο είναι υπερβολή..
Σόνια who ? Αδυνατώ να σε παρακολουθήσω .... : PQuote:
Originally posted by GreenPeyote
Και η Σόνια Sabb... ;)Quote:
Originally posted by sabb
..αν δεν κάνω λάθος - άθεος ών - γιορτάζει κι η σοφία την ίδια μέρα, μεταξύ μας αν το βάλεις αυτό πρώτο, ίσως κατανοήσουμε όλοι μαζί πως το ότι να ψάχνουμε για άλλα δύο είναι υπερβολή..
Γιορτάζει και η Σόνια μαζί με τίς άλλες που είπες... :P :)
υπέρτατο αγαθό.........η ηρεμια για μενα για στην παρουσα περιοδο.....
Quote:
Originally posted by vince
Το υπέρτατο αγαθό είναι η ίδια η ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανθρώπινα για τους ανθρώπους και μόνο.
ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου. Υπέρτατο αγαθό είναι ίσως να μπορείς να κάνεις όνειρα, να ξυπνάς το πρωί μ ένα ολόγλυκο φιλί, και να απολαμβάνεις τον καφέ σου μ ένα κρουασάν ψημένο ελάχιστα. Κ ένα ημερολόγιο όπου θα καταγράφεις σε διάστημα 3 μηνών το πού θα πάς και τι θα κάνεις.
καλημέρα χωρίς γκρίνιες
:)
Quote:
Originally posted by liberchild
καλημέρα χωρίς γκρίνιες
:)
να μια μερα σημαδιακη....
:cool:
Η ύπαρξη αληθινων φίλων.....
βασικα αν βρισκομαι στην αφρικη ετοιμος να πεθανω απο την πεινα εννοειται πως για μενα εκεινη την στιγμη υπερτατο αγαθο ειναι ενα χαμπουργκερ.ασχετως με αυτο αναφερομαι σε πνευματικα αγαθα και οχι σε υλικα..