με ματια μεγαλα σαν κουκουβαγια ομως πιο παρατηριτικα και απο τηλεσκοπιο :-)
Printable View
Σε ευχαριστω παρα πολυ , ειλικρινα ! Πραγματικα μου δινει κουραγιο αυτο που λες πραγματικα. Εχεις δικιο πρεπει να απικτησω λιγη αποφασιστηκοτητα και να κανω καποια πραγματα για εμενα και να επιδιωξω την συναναστροφη με τον υπολοιπο κοσμο , σε ευχαριστω και παλι !
Δεν εισαι η μονη που νοιωθει ετσι.
Ναι καταλαβαινω και σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου ! Ναι θα βαλω καποια πραγματα στη ζωη μου , σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου !
η βιβλιοθηκη τι σχεση εχει ομως ρε προεδρε με αυτα που λεει σου τη λεω ελαφρως βραδιατικα
λεει οτι θελει συναναστροφες και εσυ της λες για βιβλια
η παιδια απλα σε βοηθαει να πειθεις τους αλλους αλλιως απλα θα χεις δικιο και δε θα σε πιστευουν η θα σε λενε αξεστο
Ναι φυσικα , και ευχαριστω για την στηριξη !
Σε κάποιο παλιό ποστ μου είπες πάλι πως "θέλω να αλλάξω την γνώμη κάποιων" ή κάτι τέτοιο. Τώρα λες πως η παιδεία είναι για να πειθεις κάποιους. Ξέρεις δεν θέλουμε όλοι να χειριζόμαστε τους άλλους ή να τους πείθουμε για κάτι ή να τους κάνουμε mind control και άλλα τέτοια παλαβά. Και βασικά η παιδεία είναι να είσαι άνθρωπος, να φέρεσαι σωστά και να αντιμετωπίζεις τους άλλους σαν ανθρώπους με συναισθήματα και ψυχή και όχι σαν αντικείμενα. Η παιδεία δεν είναι οι γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι εσύ ο θύτης και όχι το θύμα. Αν θεωρείς πως πας σε πόλεμο τότε ετοιμάσου να βρεις απέναντι σου εχθρούς που θα σε πολεμήσουν. Και που ξέρεις, μπορεί να σε πείσουν αυτοί πως έχουν δίκιο.
Το μυαλό σου έχει σκαλώσει σε ένα άκυρο πράγμα όπως συμβαίνει με όλες τις αγχώδεις διαταραχές. Συγκεκριμένα, πιστεύεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν ότι είσαι λεσβία. Ε, αυτό δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο. Αλλά πρέπει να το εμπεδώσεις κάπως, ίσως συζητήσεις με ένα ψυχολόγο θα έκαναν καλό.