Ίσως φταίει και η αϋπνία μου αλλά δεν το έπιασα αυτό με το 1 + 1 [emoji13]
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Ίσως φταίει και η αϋπνία μου αλλά δεν το έπιασα αυτό με το 1 + 1 [emoji13]
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App
Είχα κι εγώ θέμα με τον ύπνο κ είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δε με βοηθήσαν καθόλου, όλο το αφηνα κ έκανα κακό στον εαυτό μου.το πρόβλημα λύθηκε με αντικαταθλιπτικά που φέρνουν καποιες παρενέργειες αλλά δεν είναι κι έτσι οπως τα παρουσιάζουν στο ιντερνετ, άμα διαβάσεις τι λέει ο καθένας θα τρελαθεις.επισης τα κοβεις ευκολα υπό τη καθοδήγηση του γιατρού, όταν νιώθεις πλέον ότι δεν τα χρειάζεσαι.Εγώ το άφηνα συνέχεια γτ δεν ήθελα να πάρω χάπια κ έγινα χειρότερα μου εμφανιστηκε κ κατάθλιψη γτ δεν ξεκουραζομουν καθολου κ ήμουν στη πριζα.Εσύ θα δεις τις δυνάμεις του οργανισμου σου..τώρα παρενεργειες κ τα ντεπον έχουν κι αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις άτομα να τα κατηγορούν ότι τους έχουν καταστρέψει τη ζωή..ψαξε κ λίγο τα αντίθετα σε αυτούς που έκαναν καλό.
Η συμβουλή μου είναι, απλώς πολύ πολύ προσοχή σε αυτή την άποψη σου ότι κοβονται εύκολα με την καθοδήγηση του γιατρού.
Συμφωνώ ότι αρκετές φορές είναι απαραίτητα, εάν είσαι τυχερός και σε πιάσουν για να σταθείς στα ποδια σου, όπως και στην περίπτωση μου.
Όμως εάν δεν μπορέσεις να τα σταματήσεις τα 2-3 πρώτα χρόνια, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να τα συνεχίσεις για όλη σου την ζωή, καθώς τα συμπτώματα από την διακοπή τους τις περισσότερες φορές δεν αντέχονται, όσο σταδιακα και αν το προσπαθήσεις.
Και δυστυχώς οι μακροχρόνια επίδραση τους στον οργανισμό, είναι άγνωστη!
Ένας παθών από αντικαταθληπτικο, που το πήρε για πολλά χρόνια και το διέκοψε πολύ πολύ δύσκολα, διαπιστώνοντας την τραγική άγνοια των 3 ψυχιατρων να με καθοδηγήσουν σε αυτό μου τον αγώνα.
Φιλικα
κι εγω τα επαιρνα αρκετο καιρο αλλα δεν ειχα καποιο θεμα οταν τα σταματουσα περα απο καποιους πονοκεφαλους και κακοδιαθεσια.Κι επαιρνα τη μεγιστη ποσοτητα. Κ μετα απο καιρο τα ξαναπηρα γτ επεστρεψε το αγχος μου και οι αυπνιες και ηρθα παλι στα ισια μου..Ειναι καλυτερα απο το να ζεις μες το αγχος και να μην εισαι λειτουργικος στη ζωη σου.Εγω απλα λεω οτι αν καποιος δεν μπορει να τα βγαλει περα στην καθημερινη του ζωη να τα ξεκινησει ,οταν δεν εχει αλλες επιλογες και τα εχει δοκιμασει ολα.Τα αντικαταθλιπτικα σε καθε οργανισμο επιδρουν διαφορετικα ,μπορει δλδ καποιοι ανθρωποι να επηρεαζονται περισσοτερο οταν προσπαθουν να τα κοψουν..Εγω παντως οταν ημουν καλα μπορουσα να τα κοψω ευκολα.Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Πολλοι τα παιρνουν χωρις ιδιαιτερα προβληματα,αλλοι δεν αντεχουν τις παρενεργειες ειτε οταν τα παιρνουν ειτε οταν τα κοβουν.Τι να πω ,δυστυχως δεν εχω να δωσω καποια επιστημονικη απαντηση,μονο την εμπειρια μου,αλλα στο ιντερνετ κυκλοφορουν τοσα τρομακτικα που δεν ισχυουν παντοτε αν σκεφτεις οτι υπαρχουν διαφορων λογιων συμφεροντα απο πισω..
Κοιταξε εγω περασα μεσα απο ολο αυτο με φοβερα συμπτωματα που δεν υπηρχε αλλη διεξοδος σε καμια περιπτωση...Παρολαυτα σε καποια φαση μετα απο 15 μηνες αποφασισα να τα κοψω....και ενω 2 μηνες δεν ειχα συμπτωματα παρα αισθημα κενου και ισως καταθλιψης καποιες φορες στο πρωτο εντονο αγχωτικο γεγονος υποτροπιασα...Τωρα ξαναξεκινησα μικρη δοση για να το μαζεψω παλι μεχρι να ξανακανω την επομενη προσπαθεια...Εγω θα σου ελεγα αν δεν εχεις κρισεις αγχους πανικου κτλ και το προβλημα ειναι μονο ο υπνος να δωσεις χρονο στον ευατο σου...αλλοι κλαινε επι ενα μηνα σε χωρισμους μη κολλας στον υπνο αν μπορεις να λειτουργεις τη μερα...το χω περασει και εγω σε παλιο χωρισμο και φευγει εννοειται...