Σ' εμένα έχουν εξαφανιστεί κάτι χρόνια... μόνο τις αναπνοές έχω κρατήσει για την περίπτωση αυξημένου άγχους. Τα άλλα μπορούν να φύγουν με λογικές σκέψεις, αλλά θα χρειαστείς πολύ κόπο κι εξάσκηση... είναι κάτι που δεν μπορώ να στο μεταφέρω.
Printable View
Σε καταλαβαίνω... ενα χρόνο τα νοιώθω τα νοιώθω κ ξέρω οτι είναι απο άγχος και κούραση απλα ξέρεις μερικές φορές πέφτει η αμυνα μου
Εστάλη από NEM-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Εσύ θα βρεις τον τρόπο που «σηκώνεται» η άμυνα σου. Ίσως στον καθένα να λειτουργεί διαφορετικά, ίσως και όχι... Σ' εμένα βοήθησε αρκετά το διάβασμα... Μπορείς να βρεις ένα καλό βιβλίο ή να βρεις μια βιβλιοθήκη στο ιντερνέτ και ν' ανοίξεις όποιο βιβλίο σ' ενδιαφέρει. Σκοπός είναι ν' αφήσεις τις πληροφορίες του συγγράμματος να σε πάρουν μαζί τους. Πες ένα θέμα που σ' ενδιαφέρει και αν το έχω θα σου στείλω.
Το εχω σκεφτεί αυτό με τπ βιβλίο απλα είμαι νέος στο στρατοπεδο κια ήθελα να δω πρώτα τι παίζει Γενικά για να μπω σε ρυθμό
Είναι πολύ πιθανό, όλα αυτά να σχετίζονται με την αφθονία. Στο είπα και πριν, αλλά μάλλον το έπιασες διαφορετικά. Έχουμε πολλά πράγματα σε αφθονία και τελικά δεν νιώθουμε ευχαρίστηση με αποτέλεσμα να βγαίνει ως αντίδραση ένα έντονο άγχος και άλλα ψυχολογικά που ακολουθούν. Εάν θέλεις δοκίμασε... ενημέρωσε τους δικούς σου για να μην ανησυχούν και κλείσε το τηλέφωνο για 10 ημέρες. Επικοινώνησε μαζί τους στην 11η, και κλείσε πάλι για άλλες 10 μέρες. Και δες τι διαφορά θα νιώσεις... Επίσης ξέχνα προσωρινά τηλεόραση κλπ. Το θεωρείς φυσικό να ζεις με αυτά, είσαι νέος άνθρωπος κι έχεις μεγαλώσει μαζί τους. Για κοίτα καλά όμως... πόσο πιο ευτυχισμένος θα ήσουν χωρίς αυτά. Βρες λίγο χρόνο για τη φύση...
https://www.youtube.com/watch?v=X6Y4kpZ7xQk
Πίστεψε με φίλε μου δεν εχω τετοια θέματα.. το έχω ψαξει και το εχω συζητήσει πολύ με τον εαυτό μου! Καο Γενικά είμαι άνθρωπος που ζει με λίγα και τα εκτιμω αυτα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση