Originally Posted by
Macgyver
Μπαα , μπρεηκ , εχω πολυ καλο οικ. επιπεδο, και 3 ανηψια που μαγαπανε ( αν και τα βλεπω καθε 2 μηνες ) , και αδελφη που μαγαπαει και με χρειαζεται, χωρισμενη γαρ ( και αυτη την βλεπω καθε 2 μηνες ) , , και μανα που νοιαζεται, κι ομως ( στην ουσια ειμαι μονος ) , δεν γινεται τιποτα , απλα πιστευω οτι οσο λιγοτερο ανθιστασαι, τοσο καλυτερα .......επεφη με ανθρωπους , απαραιτητη ........και η αδρανεια φερνει περισσοτερη κτθλψη .......τωρα να μιλησω για αρνητικη σκεψη ? μα καποιος που εχει κτθλψη ειναι αδυνατον να σκεφτεται θετικα ......οι χειροτερες συμβουλες σε καποιον κτθλπτικο ειναι οπως εχω διαβασει ειναι 1) ολα στο μυαλο σου ειναι , 2) ξεπερασε το 3) σκεψου θετικα
ο ψυχιατρος μου ειχε πει καποτε οτι υπηρξαν ασθενεις σαν εμενα που μολις ερωτευθηκαν , δεν ξαναπατησαν στο ιατρειο του ,,,,,,,,,κι εγω ειχα κανει μια σχεση μα μια κοπελα 22 χρονια μικροτερη μου , το 2014 , αλλα δεν με καλυπτε , και ετσι δεν ειναι παραδειγμα αναφορας .....
ειναι ατιμη και υπουλη ασθενεια , και αν αφεθεις ( που μοιραια θα αφεθεις , αν εχεις τα παντα , δλδ . φαγητο και στεγη , αρκουν ) , εχει την ταση να κλιμακωθει ......
σορυ παιδια για τα κακα νεα , αλλα αυτα λεει η 20ετης εμπειρια μου απο αυτην την παλιοαθενεια .....
ναλλαξεις τροπο σκεψης , που λεει ο el.gre. ( σορυ el.gre. ) ειναι σαν να λες σεναν κτθλπτικο ολα στο μυαλο σου ειναι, ελα που δεν ειναι, και μιλαμε για ασθενεια ......αντε να την απαλυνεις καπως για ενα χρονικο διαστημα , αλλα δεν θα ξεχασει αυτη !! θα περιμενει την καταλληλη στιγμη να σε ξαναχτυπησει !!