το κασινγκ συνδρομο ειναι κυριως λογω ογκου στην υποφυση. στο κεφαλι. μπορει να ελεξει και το acth κ δεν εχει σχεση. δεν ξερουμε τι αλλα προβληματα εχει και σκεφτηκε την αξονικη ο γιατρος
Printable View
το κασινγκ συνδρομο ειναι κυριως λογω ογκου στην υποφυση. στο κεφαλι. μπορει να ελεξει και το acth κ δεν εχει σχεση. δεν ξερουμε τι αλλα προβληματα εχει και σκεφτηκε την αξονικη ο γιατρος
Ο άξονας ΥΥΕ (υποθάλαμος - υπόφυση - επινεφρίδια) ρυθμίζει τη την αντιδραστικότητα στο στρες, δέχεται πληροφορίες από δομές που σχετίζονται με την αμυγδαλή και προκαλεί την απελευθέρωση την κορτιζόλης, που είναι η βασική ορμόνη του στρες.
Τι ογκους? τρομαξα τωρα δν νομιζω να χω ογκο καρκινο δλδ.
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Οχι παιδι μου.....αν ειχες θα φαινοταν και απο αλλες εξετασεις.......δεν υπαρχει περιπτωση..
Απλα στην κανει για να εξαντληθουν ολα τα ενδεχομενα
προφσνως η κοπελα εχει αντισον η κοπωση επινεφριδιων. δεν μπορουμε ολοι να παρουμε τα φαρμακα κ να γινουμε καλα. κ γω εχω στο θεο την κορτιζολη αλλα τα επινεφριδια μου ειναι μπομπα.καποιες φορες ειναι απλα απτον οργανισμο ευσι φτιαημενα ολα.......ψιλοχαλαρα.....
Είναι μια κάψουλα που περιέχει βότανα κατάλληλα για την τόνωση των επινεφριδίων...όχι ότι είχα τίποτα σοβαρό...βοτανάκια είναι...την παρήγγειλα απο e-bay, θα σου στείλω αυριο αν θέλεις το όνομα να την ψάξεις. Εμένα μου τη συστησε φίλος που την παίρνει 2 χρόνια κ προφανώς κάνει δουλειά...πάντως άγχος δεν έχω οπως είχα πριν...
Σκεφτομαι να την κανω τν αξονικη δεν εχω να χασω κατι..αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν εχω κατι παθολογικο..ειναι πιστευω κατα 99 τις εκατο ψυχολογικο..
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
καντην.........απλα μην αγχωνεσαι διοτι θα ταλαιπωρεις τσαμπα τον εαυτο σου