Originally Posted by
nadi
GiorgosPanou,
Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τον χρονο σου κ για τα ομορφα λογια του πρωτου μνμ σου.... Ξερεις; Τωρα που ζω μονη μου και δεν λειτουργω και δεν παίρνω αποφασεις κατω απο πιεση, ξερω και κατανοω πως για ολα οφειλομαι εγω.... δεν αποποιουμαι καμιας ευθυνης.... εγω ξεκινησα ενα ψεμα που το αφησα να διονιζεται και να διογκωνεται με αποτελεσμα, να κοροιδευω οσους πραγματικα ή μη με αγαπυυσαν και νοιαζοντουσαν για μενα .... κ πανω απο ολα τον εαυτο μου...γι αυτο οδηγηθηκα και 2 φορες να κανω απελπιστικες κινησεις.... το θεμα ειναι γιατι συνεχιζονται αυτες οι σκεψεις μου? Γιατι δεν θελω να υπαρχω? Αρχισα να κρυβω πραγματα κ γεγονοτα για να προστατεψω ατομα διπλα μου, αλλα @@@@@@@..... μια τρυπα στο νερο.... το τελευταιο που εκανα ειναι να παραγγειλω κατι απο το νετ που σε συνδυασμο με αλλο ελπιζω να δωσω ενα τελος γιατι πραγματικα σιχαίνομαι τον εαυτο μου... δεν χρειαζεται γιατρος να μου δωσει μια ονομασια σε αυτο... πες το καταθλιψη, πες το μανια, πες το 1000 ονοματα... ειχα καθαρη συνείδηση οταν εφερα το αυτοκινητο 3 τουμπες στον αερα, κ ποιο καθαρη οταν πηρα οτι πηρα και ξαπλωσα διπλα της κ περίμενα να μην ξημερωσει πια.... εχω συνειδηση και για την τελευταια τελεια που βαζω σε καθε γραπτο μου...και τον τελευταιο καιρο μονο γραφω για να νιωθω καλυτερα.... σε ευχαριστω παρα πολυ για την προτροπη σου!