Quote:
Originally posted by kitty
eleisou εγώ πήγα οικειοθελώς σε γιατρό γιατί μου λέγανε πως κάτι δεν πάει καλά!στην αρχή δυστυχώς δεν καταλάβαινα ότι έχω πρόβλημα και ενώ μου είχε περάσει από το μυαλό να πάω στην πορεία όσο προχωρούσε η ασθένεια το ξέχασα και νόμιζα πως το ότι είχα χάσει την πίστη μου στον θεό έφταιγε!αυτό το συμπέρασμα το είχα βγάλει εγώ με τις φωνές που ακουγα!μιλάμε μόνο για φωνές όχι για οπτικές ψευδαισθήσεις που μπορεί να έχει η αδερφή σου,οι οποίες φωνές μου δημιουργούσαν απεριόριστο άγχος,ταχυπαλμία, δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή και γενικά μια ατελείωτη δυσφορία! τώρα έχω την αίσθηση συναισθηματικού κενού και απάθειας για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μου πράγμα πολύ κακό πιστευω καθώς μιλάμε για μείωση των συναισθηματικών ικανοτήτων!πρέπει να προσέξετε πάντως! ξανά σας ευχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο! φιλικά Κitty!
Kitty...σίγουρα τα πράγματα θα βελτιωθούν κι άλλο...και συγκριτικά με τα πρώτα βήματα που κάνει η αδερφή της eleisou ...εσύ έχεις ήδη καταφέρει ένα πολύ σπουδαίο πράγμα...να έχεις επίγνωση της κατάστασης σου.Δεν κάθεσαι δηλαδή να απορροφηθείς μόνο απ την ταινία που προβάλει το μυαλό σου...αλλά γνωρίζεις οτι παρακολουθείς μια ταινία κι αυτό είναι ένα σημαντικό άλμα στην κατάσταση αυτή, επίτρεψε μου να σου πώ μπράβο.