ειναι λιγο παλαβη η αμερικανα
Printable View
Ετσι παλαβοσ ειμαι κι εγω
xaxaxaxa, ελις ειμαι σε περιεργη ψυχολογικη κατασταση, ειμαι λιγο αγχομενος, πως θα με αντιμετωπισουν οι ανωτεροι στη δουλεια.....
θα μου δωσουν τη μια ωρα λιγοτερη εργασια που εχουν βαση του εγραφου της αναπηριας που κατεθεσα?
βασικα δεν τη παλεβω στο 8ωρο, ειχα δουλεψει και παλια σε 5μηνο κοινωφελη, και κατεληξα να τη κοπαναω μια μιαμιση ωρα νωριτερα.....
δεν τη παλεβα καθολου, μεχρι που μου εβαλε καυγα ο διευθυντης τοτε. τωρα θα μου δωσουν τη μια ωρα λιγοτερη βαση της αποφασης κεπα, τοτε δεν ειχα περαση κεπα.
Αναλογα τι θα τουσ πουν οι πιο πανω κι αναλογα ποσο μαλακεσ ειναι δατσ ολ
Και εγώ στην παρέα είμαι παλαβός, μερικές φορές είμαι για φαπες! Αλλά γενικά στους άλλους είμαι ευγενικός, σκάω το ωραίο μου το χαμόγελοχαχα θεωρώ κύριο προσόν σε έναν άνθρωπο την ευγένεια! Αυτό με την ευγένεια είναι και ένας τρόπος να κρύψω το άγχος που έχω όταν πάω να μιλήσω σε κάποιον άλλον!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
παιδια δεν ξερω πως να το διαχειριστο, τωρα θα μου πειτε υπομονη, αυτο λεω και εγω......
η δερματικη ψωριαση μου περασε στο επομενο σταδιο, εκανα ψωρισιακη αθρητιδα σε ενα δαχτυλο του δεξιου χεριου, την πατησα, βεβαια τωρα εχουν φαρμακα και πιστευω θα μπωρω να καθυστερισουμε την αναπτυξη της και να μπωρω να ζησω κανονικα ως ενα βαθμο...
επιασα δουλεια σημερα, πηγαμε στο κεντρικο δασαρχειο και μας γνωρισαν μας ειπαν τη να κανουμε, απο τους 40 εργατες η 3 εχουμε βγαλει πανεπηστημειο και μας ειπαν θα μας βαλουν σε γραφεια να ασχοληθουμε με τα γραφειοκρατικα της κοινωφελους. απο αυριο γραφειο αλλα θα ξεκινησουμε χαλαρα στην αρχη.... ελπιζω να μου δωσουν τη μια ωρα λιγοτερη που δικαιουμε λογο αναπηριας, οι γονεις μου ειναι χαρουμενη που πιανω δουλεια.... και εγω απλα εχω λιγο αγχος, λεω αν εχω χρονο να παω την αλλοι δευτερα να δω το γιατρο μου να κουβεντιασουμε λιγο για τη θεραπεια μου(χρονια ψυχωση)
δυστηχως πρεπει να βρω εναν ρευματολογο να δει το χερι μου το δαχτυλο που εκανε αθροιτιδα και να μπω σε καποια θεραπεια, πριν επεκταθει στο σωμα μου, και πρεπει να αλλαξω γυμναστικη τελος τα βαροι το χειμωνα και το τρεξιμο πρεπει να κανω γυμναστικη χωρις κραδασμους και πιεση στης αθρωσης, πιλατες γιογκα κατι τετοιο....... κολυμβηση και ποδηλασια μπωρω να κανω αλλα οχι τρεξιμο.
Καλή αρχή και με δύναμη @pavlo
Oλα καλά θα πάνε!!
μπραο ρε παυλαρα!! καλη αρχη! ευχομαι να ειναι ευκολη η δουλεια στο γραφειο. αλλα και λιγο δυσκολη να ειναι δε σε φοβαμαι εχεις πεισμα!
Από περιέργεια, γιατί και εγώ τα είχα κάνει και ήθελα να ξέρω τι θα αντιμετωπιζα εάν με περνάν!! Τι ακριβώς είπαν σε αυτούς που ήταν εκτός γραφείου, τι θα έκαναν;;
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Καθαρισμούς στα πράνη των δρόμων τον προστατευομενων οικοσύστηματων
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
μπραβο Παυλο καλη αρχη.....κυνηγησε και τη μια ωρα λιγοτερη που εχεις λογω κεπα και ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι πολυ μπορεις να τα καταφερεις αν εισαι σταθερος με τα φαρμακα και δεν κανεις καταχρησεις μπορει να τα πας μια χαρα.εγψ προσωπικα στο ξαναειπα και σε μυνημα παραπανω αντεχω σε μετρια πιεση μεχρι 5 μηνες μετα ερχονται οι μικρουποτροπες για μενα οπως οργη θυμος παρανοια αγχος και τα λοιπα βεβαια εγω την ασθενεια την επαθα στα 20 μου χρονια εσυ την επαθες μετα τα 30 και αυτο παιζει ρολο γιατι οσο αργοτερα την εμφανιζεις την ψυχωση τοσο καλυτερη προγνωση εχεις οπως και καλυτερη λειτουργικοτητα σε σχεση με εναν που την εμφανιζει αρκετα νωρις.καλο κουραγιο και να χεις πιστη στις δυναμεις σου και αυτοπεποιθηση τιποτα να μην σε εμποδισει απο τα ονειρα σου και τις προσδοκιες σου ολα μπορεις να τα καταφερεις αν το θελησεις οπως και γω εβγαλα στρατο με ψυχωση με πολυ λιγα χρονια αναρρωσης εχω κανει μακρινα ταξιδια με το αυτοκινητο σε αλλες πολεις της Ελλαδας ετσι και συ μπορεις να τα καταφερεις σε ολα αν θελεις.....
εβγαλες στρατο με ψυχωση μπραβο ρε.......
αυτο που με ανησηχει ειναι αθροιτιδα στο δαχτυλο, πριν λιγο πηρα ενα μαχαιρι να καθαρισω ενα συκο και πονουσε το χερι μου. πολυ ασχημο συναισθημα, και το κακο ειναι οτι μπωρει να επεκταθει και σε αλλες αθρωσεις......