Όταν θα έχω νεότερα εννοείται!!! Ευχαριστώ πολύ μακάρι να έχουμε όλοι υγεία!!!!!!
Printable View
Όταν θα έχω νεότερα εννοείται!!! Ευχαριστώ πολύ μακάρι να έχουμε όλοι υγεία!!!!!!
Είχα και γω αδυναμία στα πόδια. Εκανα το λάθος και εψαξα στο ίντερνετ και σχεδόν πείστηκα πως εχω σκλήρυνση. Οσο το σκεφτόμουν τόσο πιο έντονα γίνονταν τα σύμπτωμα εως ότου ενιωθα αδυναμα και τα χέρια. Μετα προσπαθήσα να πείσω τον εαυτό μου πως πρόκειται για ψυχοσωματικα σύμπτωμα λόγω άγχους, καθώς αυτα τα σύμπτωματα εγιναν πιο ισχυρά μετά απο καθετί που διάβαζα.. Τελικά μετά απο κάποιες μέρες έφυγαν αυτά τα σύμπτωμα, διότι επαψα να τα σκέφτομαι. Προσπάθησε να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και επίσης σκέψου πως και οι γιατροι δε σου βρήκαν κάτι ανησυχητικό.
Το αυχενικό επίσης μπορεί να προκαλέσει αδυναμία στα χέρια.
Αν και δεν ειμαι γιατρος οποτε η αποψη μου δεν ειναι και οτι καλυτερο,ρωτα καποιον γιατρο να σου γραψει εξετασεις για b12.Στο παρελθον ειχα παθει μεγαλη ζημια απο ελλειψη b12 αυπνιες τσιμπηματα στο ποδια στα χερια,μουδιασματα αγχος κλπ.Τελικα η b12 ηταν πατος και ειχε δημιουργησει ολα αυτα.Σου ευχομαι καλη αναρρωση.
Ενα χρονο αργοτερα και απλα απο δω ως περαστικος , εχω να σου πω οτι τελικα ηταν ψυχολογικο!!!!
Επιπλεον εχω να σου πω οτι σταματησε οταν επαψα να ασχολουμαι με αυτο, δηλαδη οταν αρχισα να αποκταω ενδιαφεροντα το μυαλο μου ξεφυγε αυτο εφυγε!!!!!!!!
Jimp σε ευχαριστώ πααααρα πολυ που μπήκες στην διαδικασία να απαντήσεις, να πω ότι μόλις επικεντρωθώ κάπου αλλού (συνήθως δε κάποιο άλλη σωματική ενόχληση)... Το ξεχνάω αυτό!!! Τώρα για παράδειγμα έχω επικεντρωθεί σε μουδιάσματα και σε μυικους σπασμούς και έχω φάει φρικηηηη...
εκει ακριβως ειναι η απαντηση που ψαχνεις. Απο την ωρα που οταν δεν το σκεφτεσαι δεν υπαρχει σημαινει οτι ειναι καθαρα ψυχωσωματικο!!! Στην κατασταση που ημουνα πριν ενα χρονο δεν υπηρχε περιπτωση να πιστεψω οτι δεν το εχω, φανταασου ειχα παει σε 6 νευρολογους!!!
antzela δεν ξέρω πώς είσαι τώρα μετά από 3 μήνες αλλα για να σε παρηγορησω θέλω να σου πω ότι ακριβώς το ίδιο είχα πέρυσι για 2 μήνες, φοβερή αδυναμία σε αριστερό χέρι και πόδι. Πήγα σε νευρολογο, έκανα μαγνητικές και ηλεκτρομυογραφημα και δεν εδειξαν τίποτα. Πήγα σε ψυχίατρο και πήρα αγωγή για 8 μήνες και από τον πρώτο μήνα φύγανε τα συμπτώματα. Σταμάτησα την αγωγή τον Αύγουστο και Οκτώβριο με ξαναπιασε μυϊκή αδυναμία και ένταση και τρέμουλο και χίλια δυο άλλα νευρολογικά πάλι. Ξαναπήγα σε 2 νευρολόγους, ξανάεκανα μαγνητική πάλι τίποτα. Η ψυχίατρος μου θέλει να ξεκινήσω πάλι αγωγή αλλα δε θέλω. Δεν μπορώ κι εγώ να αποδεχτώ ότι είναι ψυχοσωματικά αλλά τελικά δεν ξέρω τι αλλο να σκεφτώ. Ελπίζω να είσαι καλύτερα είναι ψυχοφθόρα κατάσταση καταλαβαίνω την απελπισία σου..
Παιδιά καλησπέρα είπα να γράψω και εγώ... Από το Σεπτέμβρη ξεκίνησα να έχω μια ζαλάδα σαν αστάθεια και αδυναμία... Ωστόσο έκανα εξετάσεις αίματος και σε νευρολόγο πήγα και σε ωριλα και σε οφθαλμίατρο και δεν μου βρήκαν τίποτα μου είπαν ότι είναι ψυχολογικα και ψυχοσωματικά διότι φέτος δίνω πανελλήνιες είχε κανείς παρόμοια συμπτώματα? Αν ναι πως το ξεπέρασε
[QUOTE=Pap 10;1084900]Παιδιά καλησπέρα είπα να γράψω και εγώ... Από το Σεπτέμβρη ξεκίνησα να έχω μια ζαλάδα σαν αστάθεια και αδυναμία... Ωστόσο έκανα εξετάσεις αίματος και σε νευρολόγο πήγα και σε ωριλα και σε οφθαλμίατρο και δεν μου βρήκαν τίποτα μου είπαν ότι είναι ψυχολογικα και ψυχοσωματικά διότι φέτος δίνω πανελλήνιες είχε κανείς παρόμοια συμπτώματα? Αν ναι πως το ξεπέρασε[/QU
Παιδιά καλησπέρα είπα να γράψω και εγώ... Από το Σεπτέμβρη ξεκίνησα να έχω μια ζαλάδα σαν αστάθεια και αδυναμία... Ωστόσο έκανα εξετάσεις αίματος και σε νευρολόγο πήγα και σε ωριλα και σε οφθαλμίατρο και δεν μου βρήκαν τίποτα έκανα μαγνητική που δεν χρειάζοταν όπως μου είπαν αλλά για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν έχω κάτι παθολογικό αλλά και εκεί όλα καθαρά ευτυχώς.Μου είπαν ότι είναι ψυχολογικα και ψυχοσωματικά διότι φέτος δίνω πανελλήνιες είχε κανείς παρόμοια συμπτώματα? Αν ναι πως το ξεπερασε? Έχω αρκετό άγχος αλλά δεν κατάλαβα πως όλο αυτό έφερε τα ψυχοσωματικά η ζάλη και έξω όταν βγαίνω την έχω
Να πάρεις πιο χαλαρά το θέμα με την πανελλήνιες. Αν περάσεις, πέρασες, αν δεν περάσεις, ξαναδίνεις ή ασχολείσαι με κάτι άλλο. Γνωρίζω κόσμο με πτυχία και γεμίζουν ράφια στα σούπερ μάρκετ, δουλεύουν στην πυροσβεστική ή ακούνε βρισιές από δυσαρεστημένους πελάτες στα call center. Και άλλους με απολυτήριο νυχτερινού λυκείου να κάνουν καριέρα ως μάνατζερ.
Πάρτο χαλαρά αλλιώς η ζάλη δεν θα σε αφήσει και ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.