Originally Posted by
Remedy
"Δεν μιλάω για σεξ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό είναι σαφώς μειωμένο και έτσι πρέπει να είναι για πολλούς λόγους. Μιλάω για το μετά. Που για 8-9 μήνες υπάρχει ένα μωρό στο δωμάτιο. Εγώ δε νοιώθω καθόλου άνετα με αυτό αλλά απ την άλλη δε με ενοχλεί γιατί προτεραιότητα έχει το μωρό.
Το να ξεχωρίσω τους ρόλους σίγουρα χρειάζεται αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς.
Γιατί λες "φρόντισε να της το δώσεις το καλό που σου θέλω" , υπάρχει κάτι που δε σκέφτομαι; Ξέρω οτι κάποιες γυναίκες ίσως από κάποιο σημείο και μετά το επιζητούν πιο έντονα αλλά μέχρι εκεί.
Αν όντως θέλετε να αποκτήσεται παιδί στο εύχομαι ολόψυχα! Και ένα μυστικό. Τα παιδιά δένουν το ζευγάρι υπό την έννοια ότι θα είναι πάντα οι γονείς τους. Οι καθημερινές δυσκολίες είναι αρκετές και θέλει προσπάθεια και από τους δύο!"
να σου πω κι εγω ενα μυστικο.
το σεξ και η επικοινωνια δενουν το ζευγαρι, οχι τα παιδια.
γονεις τους θα ειστε για παντα, αλλα μπορει να ειστε με αλλους ανθρωπους ζευγαρια, αν δεν τα βρειτε μεταξυ σας.
λες οτι δεν σε πειραζει να το κοψετε εντελως το σεξ, αλλα λες οτι γυναικα σου θελει να αποκατασταθει.
αυτο πως σκοπευεις να το αντιμετωπισεις.
αν θελει η σεξ η γυναικα σου, η θα ζει δυστυχισμενημαζι σου η θα βρει αλλον.
τα παιδια ,παλι παιδα της θα ειναι. δεν αλλαζει αυτο.
ουτε εσυ, γινεται να κανεις σεξ με το ζορι φυσικα.
οποτε, λυπαμαι, αλλα αν παραμεινει ετσι η κατασταση, ετοιμασε βερνικι για τ κερατα σου...
για να πω την αληθεια, μου φαινεσαι για τρολ.
ειναι λιγο παραλογο να μας λες οτι θα επρεπε να ειναι και ικανοποιημενη η γυναικα σου που δεν την κυνηγας για σεξ τωρα που εχει δουλειες με τα παιδια.
οι δουλειες και τα παιδια δεν προσφερουν σεξουαλικη ικανοποιηση.