Άγχος. Άγχος. Άγχος.
Printable View
Άγχος. Άγχος. Άγχος.
αυτο θα στο πει ο γιατρος. αλλα ολοι μας εχουμε ακουσει η παρακουσει ηχους
και γω ακουω τη γατα μου. η γατα μου βρισκεται 3000χιλιομετρα μακρυα. ειμαι σχιζοφρενης? οχι. απλα την αγαπαω, μου λειπει και το μυαλο μου τη σκεφτεται
Βρε συ όλοι έχουμε τέτοια να πούμε. Και οι ψυχικά υγιείς και οι αγχωμενοι. Τι κάθεσαι κι εξετάζεις κάθε σκέψη και φόβο. Κι εγώ τις προάλλες καθόμουν και άκουσα να με φωνάζει η μάνα μου. Σηκώθηκα από κρεβάτι και πάω να δω και κοιμόταν. γύρισα πίσω και γέλαγα. Δεν είπα αμάν μήπως έχω σχιζοφρενεια.
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια αληθεια!!! Κατι τελευταιο οταν παω να κοιμηθω βλεπω να περνουν εικονες οπως να συνομιλουν ατομα και εγω ειναι σαν να τους ακουω μεσα στο μυαλο μου αλλα μολις ανοιγω τα ματια μου εξαφανιζεται με αποτελεσμα απο το φοβο μου αν μην μπορω να κοιμηθω μετα. Γιατι λεω ειναι συμπτωμα της σχιζοφρενειας.
αν οι σχιζοφρενεις και οσοι τεσπα ακουνε φωνες, ακουγανε κλαματα μωρων δεν θα αποτελουσε ψυχικη παθηση. δεν θα περνανε φαρμακα.
Φίλε έχεις πολύ άγχος. Το άγχος προκαλουμενο από καταστάσεις φέρνει στην επιφάνεια γενετική προδιάθεση. Με αποτέλεσμα τις λεγόμενες κρίσεις πανικού και άλλα νευρωσικα συμπτώματα όπως εμμονές ιδέες αναφοράς κτλ.. Αμα δεν έχεις συγγενή πρώτου βαθμού με σχιζοφρένεια δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι. Για να βγει σχιζοφρένεια χρειάζεται συνδιασμός γενετικής προδιάθεσης με έντονα στρεσογόνες καταστασεις. Το ένα από τα δύο άμα λείπει δεν έχεις αναγκη.Χρειάζεται όμως να εκτονωνεσαι.
Στο στρατό πάνε οι αντρες. Τα αγοράκια το παίζουν τρελλιτσα, παίρνουν απαλλαγή καμμία αναπηρική σύνταξη λαμβάνουν κτλ.
Άμα περάσεις στρατό είσαι άντρας με βούλα. Κοίταξε μόνον να εκτονώνεσαι, ζητά καμμία άδεια, πήγαινε καμμία τσάρκα.
Ευχαριστω πολυ φιλε με ανακουφισες αρκετα. Τι εννοεις με τον ορο ιδεες αναφορας?
και πως καποιος καταλαβαινει οτι εχει γενετικη προδιαθεση να την αναπτυξει. Εχω δει βιντεο και αρθρα που οπου οι πασχοντες δεν ειχαν κανεναν πρωτου βαθμου συγγενη με αυτην την διαταραχη και ομως εμφανιστηκε.
πολυ φοβιτσιαρης εισαι. δεκα ατομα σου λενε οτι δεν παιζει, σου προτεινουμε να πας σε γιατρο και συ κολλησες ... εκει....ναι αν το πας ετσι 1,000,000 παθησεις μπορει ξαφνικα να βγαλουμε απτο πουθενα. ετσι παει η ζωη. τπτ δεν ειναι δεδομενο. και αν οντος καποιος παθει κατι .... τι συμβαινει? τι φοβασαι? τα φαρμακα? το θανατο? γιατι δεν ειναι η σχιζο αυτη που φοβασαι πραγματικα......κατι αλλο παιζει. γιατι φοβασαι τη συγκεκριμενη παθηση? ξερεις υπαρχουν και πιο δυσκολες και τρομακτικες ψυχικες ασθενειες. και γενικα...υπαρχουν πολυ χειροτερα στη ζωη. πολυ χειροτερα ομως.
μπορει ετσι οπως καθομαι να παθω ανακοπη και τελος. θα καθομαι να το σκεφτομαι? δυσκολευομαι να κατανοησω το σκεπτικο, οποτε καλυτερα να μη συμμετασχω αλλο, γιατι μαλλον δεν μπορω να βοηθησω :)
παντως καλη τυχη...και ολα καλα να σου πανε!!
εχεις δικαιο το ιδιο μου λεει και η αδερφη μου. Απλα εχω διαβασε τοσα πολλα που εχει γινει αχταρμας το κεφαλι μου και νομιζω πως τα εχω ολα. Και μια διορθωση, στον τιτλο οπου λεω "Φοβαμαι μην εχω σχιζοφρενεια" λαθος το διατυπωσα. Φοβαμαι μην ΓΙΝΩ ηθελα να γραψω. παντως σε ευχαριστω για την ανταποκριση. καλο σου βραδυ και να σου πανε ολα καλα σε οτι επιθυμεις !!
εγω πασχω απο σχιζο. ετσι μου λενε οι γιατροι. το εχω απο τα 16 μου. ειμαι 30 τωρα. δεν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις παντως. δε σου λεω λεπτομεριες γιατι πρεπει να επηρεαζεσαι ευκολα οπως σε κοβω
Αδελφε αποσο ξερω πρεπει να εχις καποιον σιγγκενη σου με σχιζο για να σου βγει και εσενα
Ναι καλυτερα μην μου πεις ασε. Σου ευχομαι τα καλυτερα αληθεια δεν θελω να φανταστω πως ειναι να περνας κατι τετοιο. Πως ειναι η ζωη σου τωρα?