Originally Posted by
Georgewww
Αυτο να το διαβασουν ολοι και ολες, οσες/οσοι απογοητεύονται μετα απο ένα χωρισμό, πως ο χρόνος γιατρεύει τα παντα, αν θελουμε βέβαια, αν δε κολλαμε εγωιστικα στο παρελθόν. Φαντάσου πόσο θα γελας στο μέλλον που έγραφες ότι θέλεις να αυτοκτ επειδη ενας γκόμενος που είχες μικρή για ... ΈΝΑ χρόνο, σε άφησε .... :)
Πάντως αυτο που λες για γνωριμίες, νομίζω ότι είναι το βασικό πρόβλημα σήμερα, σε πολύ μεγάλη έκταση, με τόση δικτύωση και πάλι είμαστε προτόγονοι σε αυτό το θέμα. Είναι λόγω φόβου που υπάρχει στην κοινωνία πιστεύω. Αν υπήρχε μεγαλύτερη πραγματική φιλία - επικοινωνία - γνωριμία, όλα θα ήταν πιο εύκολα, ειδικά τα ψυχο ... όπως και οι χωρισμοί.
Λες "Να μοιράζεσαι τις πιο απλές φαινομενικά στιγμές της ζωής σου ", ωραίο αυτό αλλά, δυστυχως εγώ βλέπω ότι γίναμε ολοι love travels , photo selfie experts, superhumans, influencers και ό,τι αλλη βλακία έχει πέραση .. μη χέσω. Καλά τα ταξιδια ... αλλα εδω δεν έχουμε καταφέρει να γνωρίσουμε το δικό μας πολιτισμό, τους γειτονες, τους φίλους τους συγγενεις τον σύντροφό μας, ... τα ταξιδια για τον αλλο πολιτισμό μας μαραναν και μετά λέμε δεν έχω γνωριμίες, μα τα λεφτα για να βγεις και το χρόνο σου, τον ξοδεψες σε κινητα για σελφι και ταξιδια κτλ... δεν "επενδυσες" στους ανθρώπους που είναι γύρο σου, έψαχνες εξωτικές πολιτισμικές εμπειρίες... και στο τελος το κενό.
Μαζέψαμε ωραιες φωτο απο φανταστικά μέρη και ξενοδοχεία, για να τις βλέπουμε στο .. σπιτι με ενοικιο (τα φαγαμε στα ξενοδοχεία) μόνοι μας και να τις ποσταρουμε στους "φανταστικους και ανυπαρκτους/απόντες 'φίλους' μας" στο fb και insta. Νομίζω το παρακάναμε με το ό,τι φάμε ό,τι πιούμε.
(πως κολλάνε όλα αυτα? κολλάνε στο ότι ένας τετοιος χωρισμός και πολλά απο τα προβλήματα εδω μέσα... θα ηταν απλά και λυμένα αν η δομές μας ήταν καλύτερες στον πραγματικό κόσμο και οχι στο fb, θα είχε 15 φιλους/φιλες στον πραγματικό κοσμο και θα ειχες γνωρίσει σε 1-2 μηνες τον επομενο, οποτε αντε γεια ο προηγουμενος, ουτε πολυ κλαμα ουτε ψυχο, ... τωρα ... 2000 "φίλους" στο φβ ... και είμαστε μόνοι.... ΣΟΥΠΕΡ ... γράφουμε ιστορια χαχα :) )