Originally Posted by
elisabet
Κορίτσι μου άκουσε με.
Καταρχάς από τον τρόπο που γράφεις δεν φαίνεσαι ούτε χαζή ούτε προβληματική όπως θεωρείς τον εαυτό σου. Διακρίνω έναν πολύ ώριμο και σωστά δομημένο λόγο και διακρίνω και πολύ πόνο και απελπισία. Ξέρω πως πνίγεσαι αυτή την στιγμή και νομίζεις πως όλα είναι ένα βουνό και δεν λύνεται τίποτα, όμως υπάρχει τρόπος να γίνει η ζωή σου όπως πρέπει για ενα κορίτσι της ηλικίας σου και υπάρχουν τρόποι να βοηθηθείς.
Σε παρακαλώ ζήτησε βοήθεια! Είδα ότι θες να φύγεις από το σπίτι σου, σκέφτεσαι ακόμα και το ψυχιατρείο για να καταφέρεις να φύγεις, προφανώς χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη, αλλά δεν χρειάζεται να μπεις στο ψυχιατρείο για να την βρεις.
Το τηλέφωνο αυτό 1056 είναι από το Χαμόγελο του Παιδιού, σε παρακαλώ κάλεσε εκεί και μίλα μαζί τους και εξήγησε τους την κατάσταση και τι θες να γίνει. Υπάρχουν ειδικοί εκεί που μπορούν να σε βοηθήσουν κι αν ανησυχείς για το αν θα πάθουν κακό ο πατέρας σου και οι παππούδες σου σου λέω οτι αυτό δεν χρειάζεται να γίνει. Μπορούν όμως να σε βοηθήσουν να φύγεις από αυτό το περιβάλλον και να σε βοηθήσουν να ζήσεις όπως πρέπει.
Σε παρακαλώ κάλεσε στο 1056! Μπορούν να σε βοηθήσουν! Νιώθεις οτι είσαι μόνη και κανείς δεν νοιάζεται όμως πίστεψε με υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και θέλουν να βοηθήσουν, μην στερείς από τον εαυτό σου την δυνατότητα να τους γνωρίσεις και να λάβεις την βοήθεια τους. Είσαι πολύ μικρή ακόμα όμως είμαι σίγουρη πως είσαι πολύ δυνατή για να έχεις αντέξει όσα άντεξες, πάρε την σωστή απόφαση και τώρα και σώσε τον εαυτό σου. Κανείς δεν γεννήθηκε για να ζει στον πόνο! Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να ανθίσει, σε παρακαλώ, θα μου κάνεις αυτή την χάρη;