Originally Posted by
Red Leged
Ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια όλους σας και συγνώμη που εξαφανίστηκα για αρκετό καιρό μετά το πόστ.
Έχω να σας πω απλά ότι από αρχές Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου πηρα κάπου 40 γραμμάρια ηρωίνης, τη ξεκίνησα ενδοφλέβια και έτσι την έπινα μόνο. 15 Σεπτεμβρίου βράδυ πήρα την τελευταία μου δόση και είπα συγνώμη για την έκφραση «να πα να γαμηθούνε όλα και στα παπάρια μου η ηρωίνη θα καταφέρω να βγάλω τη χαρμανα όση και να μου βγάλη και τέλος να πα να γαμιθει» όντως από τότε δεν την έχω αγγίξει και ούτε πρόκειται ξανά είμαι πλέον αρκετά πολύ χαρούμενος που το κατάφερα αυτό μόνος μου στηριζόμενος στη δίκη μου δύναμη και συμβουλές από εδώ μέσα ευχαριστώ και πάλι το μόνο δύσκολο σχετικά κομμάτι ήταν ο ψυχολογικός πόλεμος που μου έκανε η ηρωίνη όταν τη σταμάτησα. Να μου έρχεται η μυρωδιά της συνέχεια όταν πήγαινα προς το δωμάτιο και στη δουλειά να μου έρχεται να ξεράσω όταν δω λεμόνια μπροστά μου ειδεικα αν κάποιος τα έκοβε ή ακόμα χειρότερα εγώ. Τέλος πάντων μου πήρε κάπου 20 μέρες να συνέλθω εντελος και πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι απίστευτα καλά και να πα να γαμηθεί η ηρωινη δε θα με κάνει εμένα κουμάντο και καμία ουσία. Αυτά από εμένα και εύχομαι να καταφέρετε να ξεφύγετε όλοι σας εγώ ίσως να ξέφυγα έτσι εύκολα λόγο δυνατού οργανισμού και θέλησης δεν ξέρω, γιατί έτυχε να κάνουν χρήση μπροστά μου μετά την διακοπή μου και δεν συγκινήθηκα καθόλου ούτε τη ζήτησα. Αυτά από εμένα και ευχαριστώ που με ακούσατε ????????????????????????????????????