Originally Posted by
giorgos panou
ναι! απο οσο γνωριζω περνας το 70/100 αρα το περνεις το επιδωμα. Ομως θα γνωριζεις φανταζομαι οτι δεν μπορεις να δουλευεις ταυτοχρονα, ουτες μπορεις να εχεις εισωδηματα μη ελεγχομενα ταυτοχρονα με το επιδωμα της προνοιας. Επισης θα πρεπει να περνας ανα χρονικα δυαστηματα απο την επιτροπη για επανεξεταση ( αυτο ειναι το γελειο του κρατους, ποσο μαλον οταν στελνουν για επανεξεταση αναπηρους, με ακροτιριασμο, αναρωτιεμε τι? θα ξανα φυτρωση το ποδι τους? τι ειναι, χτΑΠΟΔΙΑ ? ) αυτα συμβαινουν στην ομορφη κατα τα αλλα Ελλαδιτσα μας.
Προσωπικα θα μπορουσα να βγαλω την επιτροπη επυτηχεις, διοτις εχω αρκετο ποσωστο αναπιρειας, εχω την πολυτοξικομανια και την μανοιοκαταθλιψη, δεν εχω υπαττιτηδα η καποια αλλη παθολογικη ασθενεια, εκτως , εχω ομως ενα προβλημα μικρο στο χερι, ειχα εναν ακροτιριασμο -στην δικη μου περιπτωση δεν ξανα φυτρωσε το δαχτυλο αλλα ευτηχως ξανα κολησε το δαχτυλο κατις πολυ σπανιο ,παρολο ,λοιπον, οπου ειναι πληρες λειτουργηκο ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να το περασω ως αναπειρια - ομως προσωπικ και μονο, το λεω, δεν θελω, διοτις επιθημια μου ειναι να μπορω να εργαστω νομημα ! και αποτερος σκοπος μου ειναι σαν θα τελειωσουν τ περιοριτικα μου μετρα (απαγωρευση εξωδου απο χωρα και δηλωμενη κατοικια ) να ξανα φυγω απο την γεννετηρα μου χωρα, διοτις εδω περα φοβαμαι οτι θα ξανα γινω παλυς πολυτοξικομανης με αυτα που ακουω, που διαβαζω, και που ζω!