Αν επιτρεπεται ... γιατι αλλάζεις γιατρους ? (αισθανεσαι πως δεν γινεσαι κατανοητη ?) σε τι δοσολογια σου συνεστησε το λιθιο ? υπαρχουν 2 σκευασματα στο εμποριο νομιζω, θυμασαι ποιο ακριβως σου προτεινε ? Καθε ψυχιατρος που ενδιαφερεται για μια καλη και ολοκληρωμενη εκτιμηση χρειαζεται 3 τουλαχιστον συνεδριες αντε να πω 5 και σιγουρα εναν ασθενη προθυμο να του πει τα παντα. Αν για παραδειγμα αποκρυπτω συμπτωματα για τα οποια ντρεπομαι μπορει να μου χορηγηθει λαθος αγωγη για λαθος διαγνωση.
Εχω αλλαξει γιατρο αλλά με κριτηριο πως δεν προχωρουσε η ιατρικη μας σχεση, η νοσος μου, και δεν με καλυπτε η αγωγη. Οταν πηγα στον επομενο καταλαβα πως επαιζε καθοριστικο ρολο το οτι δεν ενιωθα ανετα να μιλησω για ολο το φασμα του τι μου συνεβαινε.
Εχει μεγαλη σημασια το πως νιωθεις με τον εκαστοτε γιατρο, ποσο χρονο του δινεις, ποσο ανοιγεσαι και πως βλεπεις το ζητημα αγωγη (φαρμακα).
Αν φοβασαι τις παρενεργειες των φαρμακων λογικο ειναι να αποφευγεις καποιες μερες τη ληψη τους, αυτο με τη σειρα του δεν δινει αποτελεσμα και στα καπακια αναρωτιεσαι αν ο γιατρος ειναι μουφα.