Τα σπουδαία αναμένονται την Δευτέρα. Έχω κανονίσει συνέντευξη για δουλειά. Θα δούμε...
Τα σπουδαία αναμένονται την Δευτέρα. Έχω κανονίσει συνέντευξη για δουλειά. Θα δούμε...
Με το καλο!!! Καλη επιτυχια ρε φιλε!!!! Ριξε ενημερωση!!!
Σίγουρα θα ενημερώσω. Μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο. Είναι πολύ σημαντικό να ξαναδουλέψω. Θεωρώ ότι θα συμβάλλει στην αποθεραπεία μου. Αν και θα πάρει κάποιες μέρες μέχρι να έχω απάντηση. Παρά ταύτα, θεωρώ σημαντική πρόοδο ότι νοιώθω καλά ώστε να πάω σε μια συνέντευξη.
Κ βεβαια ειναι σημαντικη προοδος!! Νιωθω πολυ αισιοδοξα για σενα! Θα δεις ολα καλα θα πανε!
Κι εγώ σου εύχομαι και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά!
Έχεις κάνει σημαντικά βήματα!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Ξυρίστηκα, διάλεξα ρούχα για αύριο και κοιτάζοντας στον καθρέφτη υποσχέθηκα στον εαυτό μου να τον προσέχω. Να του δώσω όλα όσα έχει ανάγκη. Αρχίζω να αισθάνομαι ήδη μια αλλαγή. Μια μετάβαση. Από κενός (άδειος) άνθρωπος αισθάνομαι πως βαδίζω στο να γίνω καινός (καινούργιος) άνθρωπος. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στην δουλειά, αρχίζω να νοιώθω και πάλι δυνατός.
Ναι, η καρδιά μου πονάει πολύ.
Ναι, η πικρή γεύση από όλες τις δυσκολίες που δοκίμασα τελευταία στην ζωή μου είναι ακόμα παρούσα.
Ναι, υπάρχει πολύς δρόμος να διαβώ ακόμα.
Ναι!!!
Μπορώ και θα τα καταφέρω!!!
Ναι!!!
Μπορείτε και εσείς!!!
Σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια φίλοι μου. Γεμίσατε το "ρεζερβουάρ" της ψυχής μου με θετική ενέργεια.
Ολόψυχα σας ευχαριστώ.
Καλησπερα!! Ειχαμε κανα νεο????
Καλησπέρα. Μόλις γύρισα. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία η συνέντευξη. Μου τόνωσε πραγματικά την διάθεση. Το κτίριο ήταν πολύ μοντέρνο και φωτεινό. Η εταιρεία πολύ ενδιαφέρουσα όπως και το job description. Θα έχω απάντηση μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα, νοιώθω να ξαναμπαίνω στο παιχνίδι της ζωής και αυτό ίσως είναι το ποιο σημαντικό από όλα.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Η αλήθεια είναι ότι θέλω πολύ να με προσλάβουν. Γνωρίζω όμως πως ακόμα και αν δεν με προσλάβουν αυτοί, θα είναι κάποια άλλη εταιρεία. Εργασιακές ευκαιρίες υπάρχουν.
Το πραγματικά σημαντικό είναι ότι ένοιωσα να διεκδικώ το μερίδιο μου στην ζωή και πάλι. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσω, αλλά είμαι δυνατός αρκετά για να αρχίσω να στέκομαι και πάλι στα πόδια μου.
Αύριο έχω ψυχοθεραπεία. Νοιώθω ότι θα βοηθηθώ και από εκεί. Κάθε φορά που έχω μια συνεδρία, νοιώθω περισσότερο δυνατός. Περισσότερο ικανός να ξαναβρώ τον εαυτό μου.
Εύχομαι σε όλους σας φίλοι μου να έχετε ένα υπέροχο απόγευμα και μια παραγωγική και ενδιαφέρουσα εβδομάδα.
Μπραβο ρε φιλε!!! Πολυ χαρηκα που ενιωσες καλα με ολο αυτο...!!! Με το καλο να παρεις κ θετικη απαντηση να ξεκινησεις να παιζεις μπαλα!
Να είσαι καλά φιλαράκι. Η αλήθεια είναι ότι έχω βοηθηθεί πολύ μέσα από το forum την τελευταία εβδομάδα. Νοιώθω σαν να κάνω επιπλέον ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες. Πραγματικά τα καλά λόγια όλων σας είναι μεγάλο βάλσαμο.
Απλά τώρα έχω τον άχαρο ρόλο του να περιμένω απάντηση. Θα δούμε.
Έκανα πριν λίγο την γυμναστική μου και τις διατάσεις μου.
Έκανα ένα μπάνιο. Πήρα το μαγνήσιο μου και ετοιμάζομαι να χαλαρώσω και να κοιμηθώ.
Σήμερα ήταν μια υπέροχη ημέρα για μένα. Μια μέρα που γέμισα τόσο πολύ την ψυχή μου.
Φίλοι μου αγαπημένοι, εύχομαι για όλους μας να ξημερώσει αύριο μια εξίσου όμορφη και παραγωγική ημέρα, όσο ήταν αυτή που πέρασα εγώ σήμερα.
Καλή δύναμη στις μάχες που δίνεται όλοι σας.
Καλησπέρα φίλοι μου.
Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι όπως ξέρετε ότι πήγα σε μια συνέντευξη για δουλειά. Βέβαια είμαι σε φάση αναμονής της απάντησης από την εταιρεία, αλλά αυτό δεν με κάμπτει για την ώρα.
Παράλληλα, σημείωσα και μια επιτυχία στο πλαίσιο της επιμόρφωσης και περαιτέρω επαγγελματικής μου εξειδίκευσης.
Νοιώθω πολύ όμορφα. Οι κρίσεις πανικού και η αγχώδης διαταραχή είναι κάτι που σίγουρα δεν ξεπέρασα πλήρως. Όμως καθημερινά έχω καταφέρει να κερδίσω πολλές μάχες. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατός και σίγουρος για το μέλλον.
Δυστυχώς αυτή την εβδομάδα δεν θα κάνω ψυχοθεραπεία γιατί η ψυχολόγος θα λείπει. Όμως όλο και περισσότερο νοιώθω πως είμαι στον σωστό δρόμο.
Να έχετε όλοι σας ένα όμορφο Σαββατόβραδο.
Μπραβο ρε φιλε, πολυ χαιρομαι για σενα! Μακαρι να πανε ολα οπως επιθυμεις!