Συμφωνώ απόλυτα με τη Νόρα. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά θα κάθεται το κοριτσάκι και θα στεναχωριέται για λάθος πράγματα....
Printable View
Συμφωνώ απόλυτα με τη Νόρα. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά θα κάθεται το κοριτσάκι και θα στεναχωριέται για λάθος πράγματα....
Ρε παιδια εγω δεν καταλαβα.
Η κοπελα ειναι Ελληνιδα και αυτος απο την Γεωργια...
Ωραια μια χαρα που ειναι το προβλημα....
Αντε να ηταν αυτος Αλβανος και να ειχε οικογενεια η κοπελα ακροδεξιων να πω οκ η Τουρκος να ειχε η κοπελα καμια κολλημενη οικογενεια πχ. προσφυγες απο Κων/πολη να πω παλι οκ....
(σε καμια περιπτωση απο εμενα δεν ειναι αποδεκτα ουτε αυτα...)
Ο ανθρωπος ειναι Χριστιανος Ορθοδοξος και αυτη το ιδιο (απο θεμα θρησκειας)
Με τους Γεωργιανους δεν εχουμε καποιο προβλημα σαν λαος...αντιθετα εχουμε πολλα κοινα.
Δεν καταλαβαινω τι παιζει......
Ειπε ο πατερας του ερωτευτηκες Ελληνιδα...μας βγηκε το ονομα....??????
Τι γινεται ρε?Σε τι κοσμο ζω?
Ακριβώς αυτό ήθελα να πω....όσο χρονών και να είναι ο φίλος σου (φαντάζομαι μικρός!) αν ήταν του χαρακτήρα του θα πατούσε πόδι.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by σοφουλα_19
του ειπε να με χωρισει γιατι τους ειχε βγει \'\'το ονομα στην γειτονια\'\'!
Μια χαρα χωρισμος μου φαινεται και καθολου αναγκαστικος....
Αυριο θα του τραβηξει το αυτι γιατι σε επιασε απο το χερι.
Βρες ενα ανθρωπο που θα μπορει να στηριξει την σχεση του και μετα συζητα για αγαπες και λουλουδια.
Δεν το πάτησε γιατί φοβήθηκε μην τον διώξει ο πατέρας του για την Γεωργία (δηλ. τί θα του έκανε; Θα τον έβαζε στο αεροπλάνο με το ζόρι;) με λίγα λόγια σκέφτηκε περισσότερο τον εαυτό του παρά την σχέση σας.
Οπότε προφανώς δεν μπορούμε να μιλάμε για δυνατή αγάπη!
Και είναι λάθος σου να λες ότι χωρίς αυτόν δεν είσαι τπτ, πριν από αυτόν δηλαδή ήσουν ένα τίποτα;
Μην έχεις τέτοια εικόνα για τον εαυτό σου και μην στηρίζεσαι στους άλλους για να είσαι ευτυχισμένη.
Ο άλλος νιώθει τεράστια ευθύνη έχοντας δίπλα του κάποιον που έχει επενδύσει την ζωή του επάνω του!
Ελπίζω να σε βοήθησα!
λοιπον παιδια ωραια ολα αυτα που μου λετε,με βοηθατε,ειλικρινα...ο φιλος μου ειναι και αυτος 19...βασικα δεν εχουν προβλημα το οτι ειμαι ελληνιδα,στον μπαμπα του ενοχλησε το οτι κοιμομασταν μαζι καθε μερα σαν να ειμασταν παντρεμενοι...και οτι δεν ειναι σωστο εφοσον εχουμε μονο μια απλη σχεση χωρις δεσμευση εννοω...ενταξει το καταλαβαινω οι ανθρωποι ειναι παλεων αρχων αλλα δεν μπορουνε να στεκονται εμποδιο στην ευτυχια του γιου τους...τεσπα εγω με τον δημητρη ειμαστε καλα!δεν μπορει να σταθει κανεις εμποδιο οταν υπαρχει πραγματικη αγαπη,γιατι εγω με τον δημητρη αγαπιομαστε αληθινα...μιλαμε συνεχεια στο τηλεφωνο και βρεθηκαμε 2 φορες!απλα περιμενουμε να ηρεμησουνε λιγο τα πραγματα με τους γονεις του για να ειμαστε οπως πριν...ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας...
δεν αξιζει δυο ανθρωποι που αγαπιουνται πραγματικα να ειναι χωρια...
κοιτα αιμιλια καταλαβαινω τι λες και σε ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα λογικο δεν ειναι να μην με βαλει πανω απο την οικογενεια του???κακα τα ψεματα οση αγαπη και να υπαρχει κανεις δεν θα εβαζε τον φιλο/φιλη του πανω απο την οικογενεια του...και σε αυτο που ρωτησες στην γεωργια τον ψαχνουνε για να παει στρατο ενα τηλεφωνο να κανει ο πατερας του εχει φυγει απο εδω κατευθειαν...
Αρνητικο αυτο για τον χαρακτηρα του....Quote:
κοιτα αιμιλια καταλαβαινω τι λες και σε ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα λογικο δεν ειναι να μην με βαλει πανω απο την οικογενεια του???κακα τα ψεματα οση αγαπη και να υπαρχει κανεις δεν θα εβαζε τον φιλο/φιλη του πανω απο την οικογενεια του...και σε αυτο που ρωτησες στην γεωργια τον ψαχνουνε για να παει στρατο ενα τηλεφωνο να κανει ο πατερας του εχει φυγει απο εδω κατευθειαν...
Η χωρα του εχει προβληματα και τον χρειαζεται και αυτος φυγοπονει...
Ασχετο αυτο...
Εγω ξερω πολυ κοσμο που αγαπησε πραγματικα και εβαλε τον φιλο.φιλη πανω απο την οικογενεια...και σε μερικες περιπτωσεις μαλιστα ρισκαροντας αρκετα....
φυσικα και υπαρχει πραγματικη αγαπη...και να σας πωτησω και κατι...αν ο πατερας η η μητερα σας σας ελεγε η εμενα η τον φιλος σου εσεις τι θα κανατε???δεν νομιζω να το ρισκαρετε και εγω δεν εχω αυτην την απαιτηση να παρατησει την οικογενεια του για μενα...αυτο ειναι αληθινη αγαπη...
Κανείς δεν είπε να παρατήσει την οικογένειά του για σένα.Quote:
φυσικα και υπαρχει πραγματικη αγαπη...και να σας πωτησω και κατι...αν ο πατερας η η μητερα σας σας ελεγε η εμενα η τον φιλος σου εσεις τι θα κανατε???δεν νομιζω να το ρισκαρετε και εγω δεν εχω αυτην την απαιτηση να παρατησει την οικογενεια του για μενα...αυτο ειναι αληθινη αγαπη...
Εγώ προσωπικά εννοώ να παρατήσει την οικογένειά του για τις επιθυμίες του.
Μπορεί οι επιθυμίες του να αποτελούνται από εσένα, ένα καλό αυτοκίνητο, σπουδές whatever δεν το προσωποποιώ.
Είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό ένας ενήλικος έστω και στα 19 του να ακολουθεί τις επιθυμίες του ακόμη κι αν αυτές δεν συμφωνούν με εκείνες των γονιών του, διότι πρόκειται για την δική του ζωή και όχι για των τελευταίων.
Αν δηλαδή εκείνος ήθελε να γίνει γιατρός και οι γονείς του ήθελαν να γίνει ταχυδρόμος, θα γινόταν ταχυδρόμος σώνει και ντε επειδή το ήθελε η οικογένειά του;
Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι οι επιλογές του συγκεκριμένου ανθρώπου εξαρτώνται απόλυτα από το οικογενειακό του περιβάλλον οπότε ακόμη κι αν παντρευόσασταν που λέει ο λόγος, δεν θα ήσουν ευτυχισμένη διότι θα είχες παντρευτεί τους γονείς του και όχι εκείνον.
συγνωμη αιμιλια μου καταλαβα λαθος!κοιτα εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες!και εγω μαζι σου ειμαι,υποστηριζω τις δικες σου αποψεις...ειλικρινα...αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα για τα οποια δεν μπορει να τους παει κοντρα!η μητερα του εχει προβλαματα υγειας,με την καρδια της!για αυτο οτι και να του πει το κανει γιατι φοβαται μην παθει τιποτα...και ημουνα και μπροστα μια μερα που ο δημητρης αθελα του την στεναχωρησε και η μητερα του λιποθυμησε και πηρε αρκετη ωρα μεχρι να συνελθει...καταλαβες?για αυτο ο δημητρης δεν της αντιμιλαει ποτε και προσπαθει παντα να την ακουει!!!
Μητερα η γονεας που λεει κατι τετοιο ειναι ενας πολυ εγωιστης ανθρωπος και πρεπει να βαλει σε σκεψεις τον οποιοδηποτε.Quote:
Αν του πει δηλαδη η μεσα στο βρακι μου η δεν σου μιλαω τι θα πρεπει να πει????
Αλλα οι μαμαδες δεν λενε τετοια, συνηθως παιζουν σε ψυχολογικη πιεση.
Το προβλημα δεν ειναι των γονεων του αλλα του ιδιου, για το ποτε σκοπευει να απογαλακτιστει.
Τωρα ειναι 19-20 καλα ειαι ας το κανει.
Δεδομενου βεβαια οτι υπαρχουν 40 χρονων μαντραχαλοι και ασχολουνται με το τι θα πει η μαμα τους.....
Απο οσα εχεις γραψει μεχρι στιγμης ειναι φανερο οτι ειναι εγκλωβισμενος.
Αν παμε σε μια υποθεση εργασιας οτι δεν θα εχει τις δυναμεις να απογαλακτιστει (για τους 1002 λογους....) θα πρεπει να ξερεις οτι ασχετως αν τον αγαπας η οχι, θα πρεπει να \"αγαπησεις \" επισης και την οικογενοια του ομοιως, σου αρεσει δεν σου αρεσει.
Απο κει και περα παιρνεις τα ρισκα σου και η ζωη σου ειναι δικη σου επιλογη με ποιον και γιατι θα την χτισεις.
Επειδη ρωτας και προσωπικα, καποτε η μητερα μου προσπαθησε να ανακατευτει στην ζωη μου και την εβαλα στη θεση της οπως επρεπε.
Βεβαια ειχε και αυτη τις λυποθυμιες της οπως ολες οι μαμαδες αλλα δεν γινονταν αλλιως.
Καποια πραγματα πρεπει να ειναι σεβαστα στην ζωη των ανθρωπων ασχετως τι σχεση εχουν μαζι του, ενα απο αυτα ειναι η προσωπικοτητα του.
Quote:
αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα για τα οποια δεν μπορει να τους παει κοντρα!
αρα επειδη ετσι ειναι τα πραγματα, λετε τι να κανουμε, ας χωρισουμε???
Μα αν λετε ετσι σε προβληματα της πλακας, στα σοβαρα τι θα κανετε??
κοιτα εχουμε περασει απο πολυ πιο δυσκολα προβληματα στην σχεση μας!και εγω μαζι σου δεν το θεωρω δυσκολο προβλημα αυτο που γινεται...απλα ενταξει οι ανθρωποι ετσι ειναι δεν μπορουν να αλλαξουν!το ξερω πως δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν κανενας γονιος δεν θελει την δυστυχια τους παιδιου του!απλα λενε πως μας εδωσαν πολλες ευκαιριες και εμεις τις εξαντλησαμε...απο την μια για μερικα σκηνικα που εγιναν εχουν ενα δικιο αλλα οχι και να μας χωρισουν...κοιτα εμεις τα βρηκαμε με τον δημητρη,ειμαστε παλι μαζι αλλα στα κρυφα μεχρι να περασει λιγο ο καιρος,να ηρεμησουνε τα πραγματα και να γινουν ολα οπως πριν...
Δεν εχεις ιδεα απο δυσκολα προβληματα...!!! οπλισου με κουραγιο και βλεπωντας και κανωντας.
Δεν το θεωρω χρησιμο να σχολιαζουν τριτοι την σχεση σας ακομα και αν αυτοι ειναι οι γονεις σας....
τι σημαινει σας εδωσαν ευκαιριες??? ενηλικοι εισαστε και λογαριασμος δεν πεφτει σε κανενα.
Δεν ξερω τι δικαιο εχουν, εκεινο που ξερω οτι η γνωμη του καθενα ειναι σεβαστη και ισως και απαραιτητη... αλλα οχι κρισιμη.
Πες μου τι εναλλακτικες εχεις αν δεν γινουν ολα οπως πριν....
νομιζεις οτι δεν εχω ιδεα απο δυσκολα προβληματα...μην κρινεις ανθρωπους και καταστασεις χωρις να ξερεις...συγνωμη που θα στο πω αλλα απο την στιγμη που εγραψα εδω την ιστορια μου εσυ αντι να συμβουλευεις κριτικαρεις συνεχως...υποτιθεται ειναι forum συμπαραστασης και οχι κριτικης προς τους αλλους...
σοφούλα, ποια είναι αυτά τα \'σκηνικά\' για τα οποία λες ότι οι γονείς του έχουν δίκιο και τι είδους \'ευκαιρίες\' σας έδωσαν; Έπειτα, επειδή κάπου λες ότι τους ενόχλησε που κοιμόσασταν κάθε βράδυ μαζί, πού ακριβώς ήσασταν σε σπίτι που μένει μόνος ο φίλος σου, ή στο σπίτι που μένει με τους γονείς του;