Τα τριάντα τα πλησιάζω.. Ξερω οτι πρέπει να αλλάξω τον τρόπο ζωης μου καιβθα νιωσω καλύτερα αλλα η ψυχολογία μου με κρατάει πίσω... Οσο δυνατή ειμαι άλλο τόσο αδυναμη γινομαι οταν πινω.. Θα βαλω τα δυνατά μου..
Printable View
Κουκλα ετσι επινα κι εγω πριν χρονια το αντικατεστησα με καφεδεσ και τσιγαρο συν ψυχοθεραπεια συν συμπληρωματα και γυμναστικη αυτο που θα σου προτεινα ειναι παρε μαγνησιο επειδη δουλευει ο οργανισμοσ 100 τα εκατο ειναι σαν να σε φτιαχνει το ιδιο που νιωθεισ με το αλκοολ αλλα η διαθεση δεν αλλαζει απλα παιρνεισ εξτρα ενεργεια και πρωτεινη για γκαυλεροτητα καντα αυτα κι ολοι αντρεσ θα ειναι στα ποδια σου το καναν κατι φιλεσ μου εγγυημενο
Αρχικά, είσαι μικρή, δεν εννοώ ανώριμη, είσαι μικρή (αν και κάνουμε λάθη σε όλες τις ηλικίες...). Γράφεις κι εγώ διαβάζω ενοχές κι αυτομαστίγωμα και πρέπει και.... και... και...
Είσαι μπερδεμένη, κατηγορείς τον εαυτό σου, δεν είναι εύκολο να γράψεις και να εξηγήσεις ότι σε πονάει.
Πότε πίνεις; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι το αποτέλεσμα ή το αίτιο το ποτό.... Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη ή αν φαίνομαι απότομη...
Δεν σε κρίνω, για την ακρίβεια σε ένα βαθμό καταλαβαίνω.
Αν το ψαξεισ στην ουσια θεσ κατι για να σ αλλαξει τη διαθεση ανακουφιση κλπ παρε μαγνησιο την κανει τη δουλεια εγω γι αυτο επινα και πινε καφεδεσ ακου τον παλιο και δε θα χασεισ
Πινω γτ μου φτιάχνει την διάθεση και ισως πιστέυω οτι μπορω να ανταπεξέλθω πιο καλα σε μθα παρεα.. Συνήθως περναω καλα κ μετα μου βγαίνουν ολα αυτα που έγιναν και χαζευω εντελώς.. Οταν βγαινω ας πουμε αντε θα πιω ενα ποτηρακι, μια μπυρα κατι και μετα πινω ολο το μαγαζί.. Δεν εχω σταματημο.. Δεν πινω γτ πχ θα πω αα σήμερα δεν είμαι καλα ας πιω.. Πινω οπως και οι γυρω μου, αυτοι θα φυγουν κ γω θα συνεχίσω να πινω και να τρελαίνομαι, ενω ξες θυμάμαι ολα αυτα ψαχνω το αγόρι που σου είπα παρόλο που με διέλυσε γτ ζηταω εξηγησεις.. Για οσα μου προκάλεσε.. Επρεπε να το κρατήσω και να μην με νοιάζει τίποτα... Αυτο μου βγαίνει καθε φορά και υποφερω.. Νιώθω πολυ χαζη.. Πως ριχνω τον εαυτό μου για εναν τέτοιο άνθρωπο
Αν ειναι ψυχολογικο δηλαδη νομιζεισ οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι σου εχω νεα πρεπει να εκτιμησεισ τον εαυτο σου κι αυτο γινεται γνωριζοντασ κοσμο και προσπαθωντασ να βελτιωθεισ αυτο ειναι μια λυση που την λενε οι γιατροι με βαση την ψυχολογια εγω ομωσ σου εχω μια καλυτερη παιρνεισ τα συμοπληρωματακια αλλαζει η εμφανιση σου γτ ειναι βιταμινεσ και θα δουλευει ο οργανισμοσ ρολοι κι ετσι θα σου φερονται καλυτερα μιασ που ολοι κρινουν απο την εμφανιση και χρειαζεσαι δυο τρια χρονια ψυχοθεραπεια για να στρωσεισ
Για το μαγνήσιο συμφωνώ και εγώ. Κάνει κυριολεκτικά μεγάλο καλό και θα το δεις από την αρχή. Απλά φρόντισε να πάρεις μαγνήσιο σε συνδυασμό με βιταμίνη Β6, ώστε να γίνεται καλύτερη απορρόφηση του από τον οργανισμό σου. Καφές και αλκοόλ μειώνουν τα αποθέματα μαγνησίου στον οργανισμό. Πίστεψε με θα βοηθηθείς πολύ με ένα συμπλήρωμα μαγνησίου + βιταμίνη Β6.
Δεν εχω τόσο θέμα με την εμφάνιση ασχετα που τα τελευταία χρόνια εβαλα κιλα μετά απο εναν χωρισμο κλπ κλπ γενικά με απειλουσε κ με αυτοκτονία, με ειχε διαλυσει κ εκείνη η σχεση.. Εβαλα κιλα που δεν μπορώ κ δεν μπορώ να χασω η αλήθεια ειναι.. Αν ερχόμουν στα κιλα που ήμουν τοτε θα αλλαζε κ η διάθεση μου.. Με τον εαυτό μου τα βαζω γτ νιωθω οτι εκμεταλλευονται την καλοσύνη μου κατα κάποιο τρόπο
Θα σου πω και κατι ακομα ειμαστε τρεισ σχιζοφρενεισ γυρισαμε ολο τον κοσμο σε ομαδεσ και συνεδρια ο ενασ κατεληξε οτι θα κανει γυμναστικη και θα παιρνει συμπληρωματα εγω κατεληξα οτι θα πινω καφεδεσ στισ καφετεριεσ κι ο αλλοσ ηθελε ψυχοθεραπεια ολη μερα κανενασ δεν πιστευει οτι ειμαστε σχιζοφρενεισ θα σου πω και τα κοστη αυτοσ με το γυμναστηριο 200 ευρω διατροφη συμπληρωματα και γυμναστηριο εγω 200 ευρω καφεδεσ κι ο αλλοσ 200 ευρω ψυχοθεραπειεσ γυρω εκει και κανενασ δε μασ πιστευει οτι εχουμε προβλημα
Μήπως να πινω και εγω καφεδες στς καφετέριες; πιο ευκολο μου ακούγεται :) πλακα κανω.. Απο ψυχολογικα ασε νομιζω ολοι έχουμε κ απο κατι.. Εμείς τουλάχιστον προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον εαυτο μας και έχουμε δεχτεί οτι έχουμε θεμα.. Αλλοι είναι οι πραγματικοι τρελοι που λενε...
Παρε το μαγνησιο και κανε ψυχοθεραπεια καταλαβα ακριβωσ πωσ εισαι υγιησ σχεσεισ ειναι το προβλημα σου μαλλον
Οσο για το μαγνησιο κ την B 6 θα ρωτήσω τον φαρμακοποιο μου γτ παίρνω και την Β12, ξέρω γω ολα μαζι κάνει;
Ναι μπορώ να πω οτι αν αποβάλλω αυτους τους ανθυγιεινους που με κάνουν να νιώθω απαισια θα ειμαι μια χαρά.. Ψυχοθεραπεια κανω απο μικρη ειμαι μ αυτα γτ ειχα κρίσεις πανικου που παλι αρχισαν την τελευταία εβδομάδα μετα απο κανα χρονο που δεν ειχα.. Ειχα κατάθλιψη και τέτοια αλλα κρίση καιρό ειχα να παθω και με αγχωνει κ αυτο.. Για αυτούς τα τραβαω ολα.. Συγχωρω τα ασυγχωρητα.. Ασε..