ekana anemakth stefaniografia ki egw sth 8es/kh kai eimai 29 etwn gynaika.Alla eixa tetoio fobo gia thn kardia poy den antexa allo sthn amfibolia toy exw kati h den exw!!!!!!!!!!
Printable View
ekana anemakth stefaniografia ki egw sth 8es/kh kai eimai 29 etwn gynaika.Alla eixa tetoio fobo gia thn kardia poy den antexa allo sthn amfibolia toy exw kati h den exw!!!!!!!!!!
Χαβιαρόπουλε, το τεστ κοπώσεως δλδ σου βγήκε οκ με τέτοια στένωση στις στεφανιαίες?????
Τι στο καλό, αφού είχες στηθαγχικές κρίσεις, πόνους, δύσπνοια, κόπωση κλπ
kΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΡΤΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ .ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΝΟ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ
Εκανα υπερηχο καρδιας .χολδερ και τεστ κοπωσης τα οποια βγηκαν μια χαρα.Παολα αυτα ομως νιωθω συχνα τσιμπιματα στην καρδια και πισω αρστερα στην πλατη αλλα δεν δινω σιμασια.
Συνυπολογίζονται και οι προδιαθεσικοί παράγοντες, εκτός του τεστ κοπώσεως, για να σε στείλει ο γιατρός σου να κάνεις στεφανιογραφία. Επίσης, οι αιματολογικές εξετάσεις, (τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, HDL,LDL, σάκχαρο, ουρικό οξύ, τρανσαμινάσες κλπ.)
Προδιαθεσικοί παράγοντες: Ηλικία μεγάλη, κάπνισμα, κακή διατροφή, βάρος, οικογενειακό ιστορικό καρδιοπαθειας, καθιστική ζωή και άλλα.
btw οι αιματολογικές σου ήτανε καλες? Είπες πως είσαι καπνιστής. Είσαι μήπως υπέρβαρος? Έχεις κακές διατροφικές συνήθειες?
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
΄Να προσέχεις το βάρος και τη διατροφή σου, να κόψεις το κάπνισμα και δε θα χεις πρόβλημα.
Θα στα είπε κι ο γιατρός σου ;)
ναι
και γω ειμαι υπερβαρη και κανω κακη διατροφη αλλα kaπνιζω λιγο 4 τσιγραρα την μερα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΣΦΟΙΓΜΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ??
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ REMERON ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΓΟΜΑΔΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΗ,ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.