Originally Posted by
Sonia
Lizakirg πίεσε τον εαυτό σου λίγο να κάνει πράγματα έστω και με το ζόρι. Σε καταλαβαίνω, απλά λέω ότι μιάς και είσαι και μικρή, καλό είναι να μάθεις "τεχνικές" για να αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις πιο γρήγορα κατά κάποιο τρόπο ή έστω να μην τις περνάς τόσο βαριά...
Λόγω και της φύσης της δουλειάς μου έχω μείνει άπειρες φορές χωρίς υποστηρικτικό δίκτυο, χωρίς φίλους, στην μέση του πουθενά σε καταστάσεις που εκ πρώτης όψεως δεν μου ταιριάζουν και εν μέσω κρίσης είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά είτε αλλού και έχω να πω ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Είτε κάθεσαι και κλαις την μοίρα σου και παραμένεις σε τέλμα και αδιέξοδο, είτε σκας και κολυμπάς. Άνθρωπος είσαι, θα λυγίσεις και μέσα σε κοινωνία ζούμε, θέλουμε την ανθρώπινη επαφή και φίλους και γκόμενους και τα πάντα, αλλά αν δεν μπορείς να στηριχθείς στον εαυτό σου στις δύσκολες στιγμές, τότε δεν πας πουθενά. Εμένα αυτό μου έχει διδάξει η ζωή και μην νομίζεις ότι είμαι καμια μονόχνωτη που δεν θέλει να βλέπει άνθρωπο ξέρω κι εγώ. Απλά τα πάω καλά και με εμένα και δεν αφήνω τον εαυτό μου να με βαρεθώ. Κι αν είμαι σε φάση απομόνωσης λόγω γεγονότων ή συνθηκών και αισθάνομαι ότι έχω ανάγκη για ανθρώπους,ε, προσπαθώ εγώ να τους βρώ, δεν περιμένω να με βρουν εκείνοι... Γενικά συν Αθηνά και χείρα κίνει...